Tricourile aesthetic sunt o reală nevoie, un must have în dulapurile noastre. În timp ce căutați o ținută care să impresioneze, tot ce aveți nevoie este puțină inventivitate, imaginație, dar și multă motivație, plus energie pentru a câștiga atenția celor din jur cu ajutorul ținutelor pe care le purtați. 

Fie că este vorba despre de ținute estetice pe care le poți purta oricând, pentru a fi surprinzătoare și abordări unice de a stiliza un tricou pentru o distracție oarecare, ești sigur că vei găsi o listă plăcută în lista noastră de tricouri aesthetic de la NaNaNa. Există o grămadă de idei de-a dreptul inedite!

Tricou mânecă scurtă Unisex Rocker Anthracite

Avem o multitudine de modele de tricouri aesthetic pentru toți cei care vă doriți să fiți unici prin ceea ce purtați. Cât despre tricourile aesthetic de la NaNaNa, acestea sunt flexibile, confortabile, iar materialele din care sunt realizate tricourile noastre trece orice test al calității. Indiferent dacă selectați tricouri grafice, female cams tricouri simple, țesăturile sunt complet naturale, realizate prin mijloace responsabile din punct de vedere social.

Îmbrăcămintea de tip estetic ar putea fi chiar o disciplină care se ocupă de frumusețe, de eleganță și confort. Acesta este adesea unul dintre cursurile cele mai importante din cadrul cursului de artă vestimentară, care se încadrează în categoria esteticii generale și respectă anumite legi ale artei îmbrăcămintei și esteticii vestimentare. Tricou aesthetic s-au dezvoltat ca trend la sfârșitul secolelor XIX și XX. Astăzi, ele sunt la mare căutare.

Alegeți cele mai interesante tipuri de tricouri aesthetic de la NaNaNa și vă bucurați de purtarea unor piese vestimentare de-a dreptul speciale. Tricourile sunt realizate în baza unor criterii de calitate și sunt adesea purtate unisex, fiind destinate graficii tipărite. De asemenea, ele sunt făcute în așa fel încât să se potrivească perfect oricăror stiluri vestimentare, dând pielii o senzație foarte moale. În plus, ele sunt create pentru a rezista inclusiv uzurii.

În plus trebuie să știți că pentru imprimarea articolelor de îmbrăcăminte NaNaNa avem la bază tehnologia de imprimare inkjet policromie direct pe textil (direct to garmet). Cerneala pe bază de apă intra în fibra textilă, menținând finețea materialului și oferindu-i capacitate de rezistență chiar și în cazul uzurii. La NaNaNa, se pot imprima detalii oricât de fine, fără să existe limitare din punctul de vedere al numărului de culori.

Imprimarea textilelor colorate implică și o pretratare a suprafeței, de aceea s-ar putea să apară în jurul graficii o zonă de culoare ușor diferită de a materialului. Totuși, nu trebuie să vă faceți griji, pentru că aceasta va dispărea după prima spălare.

Pentru imprimare folosim cerneală ecologică pe bază de apă Innobella Textile Inks cu certificare ECO PASSPORT de la OEKO-TEX®, conformă reglementărilor CPSIA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *