Intra si tu pe site sa vezi oferte pe autocobalcescu.ro si vei fi foarte placut surprins de ce preturi bune sunt practicate. Pe langa asta, serviciile oferite aici merita toti banii datorita profesionalismului de care da dovada intreaga echipa, de la consilierii din showroom pana la mecanicii din service. Exact, aici te bucuri de toate serviciile in ceea ce priveste o masina, de la achizitie pana la intretinerea acesteia. Nu mai sta pe ganduri si intra pe site.

Ofertele fac referire atat la masinile noi cat si cele rulate. Trebuie sa stii ca aici se pune foarte mare pret pe calitate, astfel ca sunt comercializate masini care se bucura de o mare notorietate in randul soferilor, astfel ca sunt printre cele mai cautate si cumparate. Raportul calitate pret este unul exceptional in ceea ce priveste toate brandurile disponibile, anume Nissan, Renault, Dacia, BMW si Mini.

In ceea ce priveste masinile second hand, echipa Auto Cobalcescu face tot ce ii sta in putinta sa se asigure ca cele propuse spre vanzare sunt intr-o stare perfecta, ca nu au avut accidente, chilometrii sunt reali si ca nu au defectiuni. Totusi, ca in cazul tuturor masinilor uzate este foarte probabil ca o defectiune sa aiba loc intr-un timp relativ scurt dupa achizitie intrucat masinile au cativa ani si aceasta este o normalitate. Insasi tu vei avea de facut investii mai mari atunci cand masina cumparata de noua va depasi un anumit numar de chilometri sau dupa 5-7 ani de uzura. Check dontworrygettested.

Masinile noi vor fi o investitie mai rentabila in ciuda pretului mai mare de achizitie, acest lucru se va dovedi in timp datorita faptului ca in primii ani cheltuielile vor fi minime, legate de asigurare si schimbul unor consumabile. Desi pretul celor rulate este considerabil mai mic, cheltuielile cu reparatiile sau efectuarea distributiei ori schimbul filtrelor cu particule vor fi mult mai mari.

Pentru a te bucura de masina ta noua cat mai mult timp un aspect important de care trebuie sa tii cont este faptul ca trebuie sa ai grija de ea asa cum se cuvine. Poti face asta aducand-o la revizie in fiecare an si ori de cate ori crezi ca este nevoie sau ceva este in neregula pentru a evita daune mai mari. Serviceul pus la dispozitie de dealerul Auto Cobalcescu este unul foarte bun, in care poti avea incredere in totalitate. Mecanicii de aici vor avea mare grija de masina ta si ti-o vor inapoia in cea mai buna stare.

Daca te-am facut curios, intra si tu sa vezi oferte pe autocobalcescu.ro atat la masinile noi cat si la cele rulate si nu vei fi dezamagit.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *