Alege sa lucrezi in cele mai bune conditii in 2020 in cadrul unui studio de videochat in care ai ocazia sa te dezvolti si sa ajungi exact acolo unde iti doresti in cariera. Pentru asta te asteapta Studio Deluxe!

Intimitate

Fiecare model are intimitatea asigurata, deoarece se lucreaza din camere diferite, amenajate modern, pentru ca acestea sa se simta cat mai confortabil. In plus, tot staff-ul studiourilor este organizat doar din femei, astfel incat un model sa nu se poata simti inhibata in prezenta unui barbat. De asemenea, se lucreaza pe site-uri care nu sunt accesibile in tara noastra, cei mai multi utilizatori provenind din Statele Unite, iar la cerere se poate bloca accesul celor din alte tari populare in randul romanilor.

Studiourile de videochat sunt dotate si personalizate astfel incat sa fie potrivite pentru acest domeniu de activitate. Fiecare model dispune de propria camera din care isi desfasoara activitatea, avand la dispozitie cele mai bune conditii, intimitate si aparatura de ultima generatie. Conexiunea la internet trebuie sa fie de cea mai mare viteza pentru a se comunica cat mai usor cu partenerii virtuali de discutii ce provin din toata lumea. Discretia nu este pusa la indoiala, astfel ca se permite blocarea accesului utilizatorilor din orice tara doresc modelele, pentru a evita situatiile neplacute de a fi vazute de persoane cunoscute.

Castiguri

Modelele pot avea parte de un salariu lunar fix, care variaza in functie de performante si experienta, insa unele opteaza pentru un procent din veniturile generate, ambele variante fiind avantajoase. Studiourile ofera, de obicei, 50% din venituri obtinute de un model, dar si bonusuri consistente, pentru ca acestea sa fie motivate si sa fie premiate cele mai serioase si ambitioase. Cu restul de 50% se investeste in aparatura si se intretine cladirea din care se desfasoara activitatea, intrucat acestea se dovedesc a fi destul de costisitoare. In plus, activitatea se desfasoara 100% legal, astfel ca lunar se platesc toate taxele catre stat.

Chiar daca nu ai experienta, videochatul poate reprezenta solutia ideala, intrucat salariile debutante sunt de 3.000 de lei, iar pe o data cu trecerea timpului acestea cresc si depasesc cu usurinta 10.000 de lei in mai putin de jumatate de an.

Suport

Studiourile ofera si suport non stop, totul pentru a crea cele mai bune conditii de lucru. Asadar, atunci cand un model are orice nelamurire, aceasta poate fi adresata personalului exclusiv feminin, care cu siguranta ca va fi intotdeauna incantat sa ajute. Se asigura traininguri si cursuri, cu ajutorul carora activitatea se imbuntateste si devine mai eficienta.

Oricine spune ca am gasit oferta pe studiodeluxe.ro chiar are de castigat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *