E adevărat faptul că natura este puternică prin însăși existența sa, însă uneori merită să o ajutăm puțin, mai ales în momentele în care simțim că plantele din jurul nostru au nevoie să fie întreținute mai serios, cu substanțe nutritive ce le-ar putea fi de folos. Dacă vreți să aveți în curte, în grădină sau în casă plante sănătoase, alegeți îngrășământ granulat pentru flori de la noi.

Rolul substanțelor suplimentare pentru flori

Îngrășămintele sunt făcute pentru a hrăni eficient plantele, după cum este necesar. Adăugarea de substanțe nutritive pentru a stimula înflorirea este benefică odată cu începerea primăverii și pe tot parcursul sezonului de înflorire. Așadar, este important să fiți constant în această activitate și să alegeți să le oferiți mereu nutriția de care acestea au nevoie.

Îngrășământul granulat pentru flori, un tratament „sezonier”

Plantele cu flori, cu câteva excepții, nu înfloresc în tot timpul anului. Perioada lor de înflorire este, în cea mai mare parte, la începutul primăverii și poate continua până la sfârșitul verii.

Îngrășământ organic sau îngrășământ mineral?

Întâi de toate, este important să facem o distincție între ceea ce înseamnă cele două. Astfel, în timp ce în cazul primului tip vorbim, în general, de substanțe de origine naturală, precum gunoi de grajd, compost etc. Pe de altă parte, îngrăşămintele minerale provin din zăcăminte naturale exploatate de industria chimică potasiu sau azot etc. Organice sau minerale, îngrășămintele nu acționează în funcție de originea lor, ci în funcție de nevoile fiecărei plante asupra cărora acestea își fac efectul. Astfel, pentru grădinăritul natural, puteți opta pentru îngrășaminte organice, iar pentru grădinăritul orientat către nevoile fiecărei plante, se pote folosi îngrășăminte minerale.

De ce să optați pentru îngrășământ granulat pentru flori?

Se cunosc deja beneficiile substanțelor nutritive granulate pentru flori și pentru plante, în general. Astfel, foarte mulți dintre clienții noștri aleg să își îndrepte atenția către îngrășământul granulat tocmai în ideea în care se spune că acesta ar putea fi mult mai ușor de asimilat de către plante. Deci, dacă vreți ca florile dumneavoastră să aibă parte de o îngrijire corespunzătoare și de îngrășămintele de care au nevoie, puteți opta în orice moment pentru acest tip.

Prețuri bune atât pentru îngrășământul natural organic de la Bursa de Flori

Dacă intenționați să comandați de la noi îngrășământ pentru florile din grădina dumneavoastră și căutați să găsiți substanțe cu adevărat calitative, vă spunem că la Bursa de Flori aveți posibilitatea de a opta fix pentru ceea ce știți că aveți nevoie. În plus, puteți beneficia chiar de reduceri de prețuri pentru anumite tipuri de produse, ceea ce înseamnă economii în buzunarul dumneavoastră.

Bursa de Flori știe cum să aibă grijă de grădina noastră în orice sezon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *