Totul incepe ca o poveste, deoarece persoana despre care vreau sa vorbesc este in sine o poveste. Acum 3 ani am cunscut cel mai curat suflet pe care l-am intalnit vreodata, un om care nu poate sa minta, nu poate sa urasca, sa invidieze, sa se razbune, sa vorbeasca urat.
Sinceritatea ei e steaua cea mai stralucitoare dintre Perseide, sufletul ei e ca cea mai curata ploaie de vara care te racoreste si te invigoreaza, zambetul ei e capabil sa-ti insenineze si cele mai adanci tristeti, sa te faca sa visezi si sa crezi ca exista speranta!
Acum insa zambetul acela s-a mai sters, eu sper din tot sufletul sa revina… Scumpa mea prietena, iti voi spune ca in Micul Print: Seara uita-te la stele, eu voi sta zambind pe una din ele, special pentru tine… Tu vei avea stele care vor sti sa rada!
Fii puternica si lupta in continuare asa cum ai facut intotdeauna, asa cum m-ai invatat! Optimismul tau ar trebui sa dainuie peste veacuri, daca ar fi mai multi ca tine ar fi o lume atat de frumoasa.
Te iubesc mult scumpa mea prietena si imi pare atat de rau ca nu-ti sunt alaturi acum.

Sper sa ma ierti si sa imi zambesti ca intotdeauna cand ne vom vedea. Te sarut si sper sa-ti fie din ce in ce mai bine, caci meriti pe deplin!
Nu exista melodie care sa exprime iubirea si respectul ce ti le port. Deoarece nu sunt cuvinte care sa exprime frumusetea si puterea ta…
Fetitule! Fii puternica! Dupa ploaie…vreme buna! Te rog sa nu uiti sa zambesti, sa ma alinti cu tot felul de cuvinte ciudate pe care nu le-am auzit in viata mea, sa razi deoarece ai cel mai cristalin glas! Esti ca un copil, ramai asa!