Celulele stem au potentialul de a asigura sanatatea pentru toata viata a copilului intrucat nu au data de expirare, motiv pentru care pot fi stocate in conditii optime la banca Stemsure, urmand a fi folosite atunci cand este nevoie. Bineinteles, celulele sunt ideale in mai multe probleme medicale, in prezent pentru 80 de afectiuni serioase, urmand ca in viitor sa poata fi tratate si multe altele. Cu alte cuvinte, procedura devine din ce in ce mai comuna si in Romania unde pana nu demult exista o reticenta la recoltarea celulelor, in ciuda beneficiilor aduse si procedurilor foarte simple si invazive.

Experienta

Colectarea celulelor stem se poate face din diferite zone ale corpului, insa una dintre cele mai populare optiuni este din sangele cordonului ombilical, iar in toate situatiile este nevoie de multa experienta pentru ca procedurile sa fie puse in practica in siguranta si conditii optime. Astfel, medicii pot colecta o cantitate mare de sange fara ca acesta sa fie contaminat, iar din acesta sa fie extrase celulele stem.

Transport

La fel de important este si transportul, intrucat sangele trebuie sa ajunga in laborator in mai putin de 72 de ore pentru a-si pastra proprietatile, iar in tot acest timp trebuie ca temperatura sa fie mai mica de 25 de grade. Asadar, banca StemSure sta foarte bine la acest capitol si dispune de logistica necesara pentru a asigura cele mai bune conditii pentru clientii sai.

Echipamente de calitate

In cadrul procedurii de recoltare si depozitare sunt folosite mai multe produse, fiind esential ca acestea sa fie de cea mai buna calitate pentru a indeplini standardele inalte impuse. In caz contrar nu pot fi obtinute toate acreditarile importante care recomanda StemSure pentru profesionalismul sau si care aduce o multime de beneficii clientilor.

Proceduri eficiente

In acelasi timp, este esential ca la StemSure procedurile sunt foarte eficiente spre deosebire de alte banci, astfel incat nu numai ca se recolteaza cantitati maxime de sange din cordonul ombilical, urmand ca din cadrul acestuia sa fie obtinute celulele stem, iar tehnologiile folosite sunt foarte importante, pentru a se ridica la standarde internationale.

Locatii diferite

Intotdeauna pot interveni situatii imprevizibile sau accidente, motiv pentru care este important ca banca StemSure depoziteaza celulele clientilor in doua unitati separate ca o masura de precautie pentru inevitabil. Bineinteles, inainte sunt efectuate diferite teste pentru ca totul sa iasa perfect si sa fie evitate o multime de riscuri.

Descopera preturile

Nu in ultimul rand, tarifele sunt foarte avantajoase, iar StemSure propune patru pachete din care clientii pot alege in functie de necesitati si posibilitati, acestea incepand de la 1.299 de euro la care se adauga 85 de euro pe an depozitarea si ajung pana la 2.390 de euro, fara alte taxe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *