Clubul Bebelusulor te informeaza cu privire la numeroase aspecte aspecte cu care se confrunta femeile in cea mai pretioasa meserie a lor, cea de mama. Nu exista subiecte care sa fie abordate pe acest site despre viata de inainte, din timpul si de dupa nasterea bebelusului tau. Astfel te invitam sa parcurgi cu atentie toate informatiile afisate pe site.

Afla perioada fertila

Daca iti doresti sa ramai gravida cat mai curand, trebuie sa cunosti perioada favorabila pentru ca dorinta ta sa devina realitate. Cu alte cuvinte, trebuie sa te afli in perioada fertila ca  sansele de a ramane insarcinata sa fie tot mai mari. Pentru a afla perioada fertila, Clubul Bebelusilor iti ofera posibilitatea sa identifici momentul oportun. Trebuie doar sa introduci cateva date despre prima zi a menstruatiei si durata ciclului menstrual. In ceea ce priveste rezultatul, acesta este unul orientativ si nu reprezinta o garantie a sarcinii.

Afla ziua de nastere a bebelusului tau

Asadar, pe Clubul Bebelusulor vei avea posibilitatea de a cunoaste cu aproximatie, ziua de nastere a bebelusului tau. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi „calculatorul de sarcina si nastere”, iar ulterior calculatorul iti va genera data estimativa a nasterii bebelusului, dar trebuie sa ai in vedere ca fiecare sarcina este unica in felul ei si ca acest calcul este unul estimativ.

Alege un nume norocos

Stim cat de placuta este alegerea numelul potrivit pentru bebelusul tau, dar mai mult decat atat, cunoastem cat de complex este procesul de alegere al acestuia. Astfel, pe masura ce vei parcurge site-ul vei descoperi ca am pregatit pentru tine cele mai complexe liste cu nume, atat pentru baietei cat si pentru fetite. Cu alte cuvinte, incercam sa-ti simplificam procesul de alegere al numelui. Pentru ca stim cat de mult conteaza alegerea numelui potrivit, am pregatit si cateva informatii despre semnificatia anumitor nume. Iar daca esti o persoana nonconformista, iti oferim posibilitatea de a genera numele copilasului tau, prin simpla apasare a unui buton care indica sexul bebelusului. Asadar, te invitam sa alegi numele norocos pentru copilasul tau, iar alaturi de numele propriu-zis, vei primi informatii despre originea si semnificatia numelui respectiv.

Afla ce culoare vor avea ochii bebelusului

Multi parinti se intreaba ce culoare vor avea ochii bebelusului, de aceea pe Clubul Bebeblusilor ai posibilitatea de a-ti face o idee generala despre culoarea ochilor. Astfel, tot ce trebuie sa faci este sa completezi calculatorul destinat acestei curiozitati. Calculul acesta se bazeaza pe culoarea ochilor parintilor si a bunicilor. Aceasta este o estimare, iar rezultatul nu este 100% sigur, dar merita sa incerci. Asadar, informeaza-te pe clubulbebelusilor.ro cu privire la explicatia genetica a culorii ochilor bebelusilor. De asemenea, este important de mentionat faptul ca culoarea ochilor bebelusilor se stabilizeaza definitiv in jurul varstei de 9 luni, exceptia fiind reprezentata de un numar foarte scazut de copii, care sufera de acest tip de schimbari pana la varsta de 3 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *