Indiferent de stilul de viata, vestimentatia favorita sau contextul formal in care se afla, femeia moderna se simte cel mai bine atunci cand stie ca are grija pana in cele mai mici detalii de aspectul sau exterior si modul in care se prezinta in lume. Din aceasta cauza, pentru a investi cum se cuvine in aceasta prima impresia atat de importanta, doamnele si domnisoarele au devenit cliente fidele ale saloanelor de infrumusetare, apeland cu incredere la selectia generoasa de tratamente de intretinere din care pot opta. Astfel, timpul si banii dedicati momentelor de relaxare la cosmeticiana nu mai sunt de mult considerate a fi un moft, ci o necesitate pentru a avea grija ca atat starea noastra de spirit cat si corpul sa se mentina in cea mai buna forma. Asa cum era de asteptat,  favorita absoluta in randul clientelor ramane procedura de epilare cu IPL, datorita multitudinii de beneficii pe care aceasta o aduce cu sine.

Avantajele dovedite ale epilarii definitive

Atunci cand facem referire la dorinta de a scapa definitiv de parul nedorit de pe corp, o gama variata de aparaturi moderne ne pot veni in ajutor, pentru a obtine rezultate intr-adevar de lunga durata. Astfel, daca ne gandim la procedura ce foloseste lumina intens pulsata, aceasta are avantajul de a actiona asupra unui fir gros, saturat de melanina, care va inmagazina energia emisa de impulsurile luminoase, oprind astfel ciclul de crestere al acestuia. In acest fel, tot ce tine de rutina pre si post epilare a oricarei femei este simplificat la minim, la fel cum si riscurile de a se alege cu taieturi, un aspect inflamat al tegumentului sau chiar infectii localizate sunt eliminate. Data fiind accesibilitatea acestei metode, atat din punct de vedere al locatiei cat si al costurilor, tot mai multe femei aleg sa isi rezolve problemele cauzate de ceara, lama de ras sau epilator intr-un mod rapid si eficient, la un salon de epilare definitiva.

Apelati la locatii profesionale si personal calificat

Odata cu raspandirea pe scara tot mai larga a acestui tip de tehnologie, aparatura de tip IPL a devenit tot mai compacta, in asa fel incat sa poata fi integrata inclusiv in rutina oricarei femei ce doreste sa o foloseasca de acasa. Totusi, atat efectele cat si riscurile asociate raman o problema demna de luat in considerare, intrucat va fi necesar un interval mult mai mare de timp pentru a ajunge la aceleasi rezultate ca intr-o locatie profesionista. Totodata, reglarea pe trepte de viteza, pregatirea tegumentului si chiar distribuirea uniforma a energiei inmagazinata in impulsuri constituie detalii de care ar trebui sa se ocupe cei calificati din cadrul unui salon de epilare definitiva. Acestea fiind spuse, daca si dumnevoastra doriti sa aflati mai multe detalii despre tot ceea ce presupune acest procedeu, apelati cu toata increderea la serviciile de epilare definitiva de la Eva Salon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *