Daca iti doresti sa cumperi o masina cel mai bine te orientezi catre una noua. Exista mai multe motive care sa sustina o astfel de afirmatie. Chiar daca pretul de achizitie poate fi mai mare, pe termen lung investitia se amortizeaza pe o perioada mai redusa de timp, iar lista de avantaje este una generoasa. In plus, poti sa gasi oferte foarte atractive pentru mai multe dintre marcile tale preferate. Vezi cele mai noi promotii Dacia si ai sansa de a cumpara o masina noua chiar la pret de second hand.

Bineinteles, pretul unei masini noi poate fi mai mare decat in cazul uneia second hand, insa si beneficiile oferite la shcimb chiar merita. Achizitionarea unei masini noi se va dovedi o alegere mai inspirata pe termen lung intrucat costurile totale pot ajunge tot acolo. O masina second hand are sanse mai mari sa se strice, iar costurile de reparatie sa fie importante. In plus, nu asigura aceleasi performante care se diminueaza in timp, iar condusul nu este la fel de placut.

Merita sa descoperi promotii Dacia pentru ca acestea nu presupun neaparat numai preturi mai bune la masini, ci includ si diferite servicii gratuite precum revizii, carduri de carburant, anvelope de iarna si nu numai. In acelasi timp, reviziile sunt mai ieftine in primii ani pentru ca nu necesita inlocuirea unor consumabile precum placute de frana, baterie si multe altele.

Masinile pot fi asemanate cu multe gadgeturi pentru ca anual apar nenumarate tehnologii noi menite sa faca soferilor viata mult mai placuta. Treptat acestea devin mai eficiente din punctul de vedere al consumului de carburant, sunt mai prietenoase cu mediul inconjurator, dar si mult mai sigure. Asadar, daca profiti de pe urma celor mai noi promotii Dacia ai sansa de a-ti cumpara masina mult dorita si bine dotata la cele mai mici preturi.

In acelasi timp, este mult mai simplu sa cumperi o masina noua decat una second hand pentru ca aceasta o gasesti direct la dealer unde afli imediat toate informatiile care te intereseaza, o conduci si ai garantia ca este exact ceea ce trebuie. In schimb, una second hand trebuie sa ai noroc sa o gasesti in orasul tau, in versiunea care iti convine si cu dotarile pe care ti le doresti, cu istoric verificabil, dar si la un pret bun.

Merita sa apelezi la Auto Cobalcescu pentru ca aici nu numai ca gasesti promotii la toate modelele Dacia, insa acesta este si dealerul in care poti avea incredere. Poti cumpara cele mai bune masini pe care sa le intretii in conditiile ideale, poti efectua verificarea ITP si ai acces la numeroase alte servicii care iti sunt utile atunci cand detii o masina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *