Probabil ca examenul de bacalaureat reprezinta una dintre cele mai mari griji din viata liceenilor intrucat este nevoie de invatarea a nenumarate notiuni, iar volumul bogat de informatii care trebuie sa fie bine stapanite este dificil de memorat. Totusi, pentru ca traim in era tehnologiei exista solutii mai moderne pentru memorarea informatiilor, astfel ca se poate uita de tocitul clasic. Emedi este o platforma cu teste bacalaureat cu ajutorul careia va fi mult mai usor pentru orice liceean sa invete cum trebuie si sa se apropie de nota maxima la examenul de bacalaureat.

Toate informatiile intr-un singur loc

In primul rand, Emedi aduce toate informatiile de care ai nevoie intr-un singur loc, asa ca poti spune adio tuturor culegerilor si cartilor pe care le foloseai pana acum. Cu alte cuvinte, iti va fi mult mai simplu sa ai acces la toate informatiile pe care ti le doresti direct pe aceasta platforma, asa ca de ce sa nu profiti chiar acum?

De pe orice platforma

In al doilea rand, Emedi este accesibil de oriunde, asa ca poti invata atat de acasa de pe laptop sau calculator, dar si de fiecare data cand pleci de acasa de pe telefon sau tableta. Cu alte cuvinte, va fi mult mai simplu sa profiti la maxim de timpul pe care il ai la dispozitie, ceea ce este esential pentru orice liceean.

O buna organizare

Emedi este o platforma bine organizata, ceea ce presupune ca informatiile sunt foarte bine structurate in functie de subiecte, motiv pentru care iti va fi mult mai usor sa gasesti ceea ce ai nevoie si sa inveti in cel mai eficient mod posibil.

Ai parte de feedback

Totodata, ai parte si de feedback ceea ce este esential in toate conditiile pentru ca pe aceasta cale iti va fi mult mai usor sa identifici care sunt notiunile pe care nu le stapanesti atat de bine, ocazie cu care poti sa le aprofundezi, astfel incat sa stii materia foarte bine cap coada.

Testeaza platforma

Ai ocazia de a testa platforma Emedi in mod gratuit, astfel incat sa te convingi ca aceasta este o solutie foarte avantajoasa pentru tine si o varianta ideala prin care te vei putea pregati pentru examenul de bacalaureat.

Preturile sunt foarte bune

Daca nu este suficienta varianta gratuita pentru a te convinge, atunci poti avea acces timp de doua zile la Emedi pentru numai 10 lei, urmand ca mai apoi sa te orientezi catre pachetul care iti convine. Cel mai ieftin este cel la 35 de lei ce ofera accesul timp de o luna, pe cand pentru pretul devine mai avantajos daca alegi doua luni, fiind de 59 de lei. Totusi, o varianta si mai buna este pachetul pentru trei luni pentru care vei plati doar 89 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *