Dacă odată cu intrarea în noul an vă doriți să organizați o petrecere corporate în apropiere de București sau de Ploiești, iar până acum nu ați găsit un local care să vă satisfacă nevoile atunci când vorbim despre distanța între casă și local, meniuri sau servire, o idee pe care merită să o aveți în vedere este localul nostru, Events Garden by Nabucco. Aici puteți organiza oricând petreceri corporate în Ploiești, beneficiind de servicii la cele mai înalte standarde din zilele noastre. Rezervă-ți chiar astăzi o dată și împreună stabilim toate detaliile petrecerii pe care intenționați să o faceți.

Întotdeauna am apreciat managerii care au grijă să răsplătească fidelitatea angajaților, asociaților sau a colaboratorilor cu o petrecere ce are rolul de a-i uni din ce în ce mai mult și de a crea legături indestructibile între oameni. Putem spune cu tărie că a aduna câteva zeci de oameni la aceeași masă pentru un meniu bun și un pahar de vin poate pune bazele unei continuități de succes în afaceri. Până în acest moment, ne-am ocupat îndeaproape de organizarea evenimentelor de tip corporate pentru clienții noștri, iar feedback-ul primit a fost unul excelent, care ne-a mulțumit și pe noi, ca echipă.

De ce să organizați evenimente corporate la Events Garden by Nabucco?

Experiența, dedicarea, munca, implicarea și profesionalismul sunt doar câteva dintre atu-urile care ne-au ajutat să câștigăm simpatia și fidelitatea celor care au apelat până acum la noi în vederea organizării evenimentelor de amploare în ceea ce privește petrecerile corporate și nu numai.

Concret, dacă veți apela la serviciile noastre, veți avea parte de toate facilitățile, avantajele și beneficiile pe care vi le putem oferi pentru a bifa un eveniment reușit.

O locație de poveste, la doar câțiva km de București

Având în vedere faptul că ne preocupă nevoile și dorințele clienților din Ploiești în egală măsură cu ale celor din București, de-a lungul timpului am avut grijă să ne extindem cât de mult. Astfel, anul acesta deschidem larg porțile hotelului care îi va găzdui pe toți cei care doresc să rămână peste noapte în zonă. Astfel, dacă organizați o petrecere de tip corporate la Events Garden by Nabucco, din luna mai a acestui an, le veți putea pune la dispoziție inclusiv un hotel unde să se poată odihni. Vorbim despre o construcție modernă, similară restaurantelor de nunți pe care le avem, ce cuprinde 18 camere care își vor primi cu entuziasm chiriașii din odată cu deschiderea noului sezon de evenimente din 2022.

Rezervați din timp o dată pentru evenimentul corporate pe care vi-l doriți, iar restul detaliilor nu trebuie decât să le lăsați în seama noastră, iar succesul este garantat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *