Buna ziua. “Mi-e sufletul impins de roua / In groapa unui crin adanc / Ma tin cu mainile-amandoua / De marginile lui si plang. / Nu vreau miresmele sa-mi umple / Gura cu fluturi, nici lumini / Sa ma imbrace-n raze scumpe / Cu nasturi ticalos de fini.” (Emil Brumaru) Il ascult pe Joe Cocker si ma gandesc daca-n august cand vine, cu doua zile inainte de ziua mea, voi fi deja operata si capabila sa particip la concert. Peste trei ore plec intr-un voiaj de trei zile si las scrise aici cateva randuri cu regretul ca nu voi sti nimic de voi pana luni. “Poate c-ar fi trebuit, / De cat sunt de amarat, / Sa-mi dau drumu-n infinit / C-un flutur legat de gat.” (Bocet de adult, E. Brumaru) Sunt fericita. Nu pentru voiaj, voi suferi un disconfort foarte mare data fiind intensitatea durerilor, drumul e lung, merg insa cu un grup de prieteni si asta e frumos. Sunt fericita pentru ca v-am cunoscut, ( Psi, nu-ti pup condurii, e adevarat ce spun), pentru ca va stiu langa min
e. Si vreau, si nu vreau sa stiu cum v-am convins. Dar mi-ar placea sa va pastrez. Am invatat totusi si ceva urat  de la unul din bloggeri, o invatatura necinstita pe care n-o voi practica: datul unui like de complezenta, la 3-4 secunde de la postarea articolului meu, timp evident insuficient chiar si sa-l deschizi, daramite sa-l parcurgi.

Am fost jignita la fel de mult pe cat am fost de emotionata, ca una cu sensibilitate de telenovelista de-si pune mana la gura gata sa izbucneasca in plans, cand s-a rezonat potrivit la ce scrisesem si mi s-a lasat un comentariu de incurajare. Eu va citesc cand ma simt bine, fac oricum eforturi sa va citesc cu orice pret pe vreo cinci dintre voi chiar daca nu ma simt bine, si nu va dau like-uri nesincere, eu apreciez sau nu apreciez un text, nu (ma) pacalesc ca-mi place orice, oricand. Mai sunt fericita nu doar pentru ca am cunoscut oameni frumosi sufleteste, ci mai ales ca au acelasi drag de cuvinte si idei ca si mine, ca m-au recunoscut si m-au si imbratisat in acelasi timp.
Aceste cuvinte carora greu le pot da un titlu, nu vor fi promovate prea mult astazi. Am scris zi de zi, aproximativ 45 de articole, lipsesc putin. Si daca ma operez, mai mult dupa aceea. Textele mele au zilnic triplul numarului de vizitatori, si mai bine de atat uneori. Nu stiu exact de ce, dar ma bucura enorm, ma simt putin mai bine vazand asta. Apropo, multumesc U.S. ca esti cu mine de la inceput.