Implanturile mamare nu mai sunt singura poytapelit soluție pentru a vă mări sânii, mai ales la pacientele tinere, care pot apela în zilele noastre la procedura aquafilling la preț în clinica estetică Dr. Delbani. Se poate opta pentru această procedură pentru îmbunătățirea aspectului sânilor, feselor și corpului, fiind o opțiune non-chirurgicală.

Este o metodă aplicată pentru a modela aspectul unei fese plate, fără formă, fără a fi nevoie să treci prin vreo perioadă post-operatorie dureroasă. Estetica nechirurgicală a feselor, care creează un aspect mai atractiv și linii rotunjite, devine posibilă odată cu procesul de umplere a feselor prin metoda aquafilling la preț cât mai rezonabil.

Metoda aquafilling pentru a obține o structură corporală estetică a început să fie preferată de mulți oameni astăzi. Puteți alege clinica estetică Dr. Delbani pentru această procedură, care trebuie efectuată de experți de încredere.

Estetica feselor este legată de tot ceea ce înseamnă a crea linii mai pline, mai conturate la persoanele care sunt nemulțumite de aspectul feselor. Atunci când persoanele cu o structură a fundului plat cer aplicații non-chirurgicale, metoda care le va oferi este aquafillingul. În acest fel, nu este nevoie de intervenții chirurgicale dificile și de lungă durată, iar teama de bisturiu nici nu este adusă în discuție.

De fapt, procedura aquafilling la preț bun se împarte în două categorii. Una dintre aceste metode este aplicată prin injectarea de geluri de umplere compatibile cu țesutul pielii în anumite zone ale feselor. Acest proces este cunoscut și sub denumirea de aquafilling. În cealaltă metodă, celulele adipoase ale persoanei sunt prelevate din alte părți ale corpului unde sunt în exces și transferate în zona feselor. Injecția cu grăsime nu poate fi aplicată persoanelor care nu au grăsime excesivă în corp și au structură feselor plată.

În unele cazuri, procedurile de umplere cu grăsime și injectare cu grăsime pot fi aplicate împreună, ca parte a esteticii feselor.

Cel mai important avantaj al aquafillingului este că este o procedură nechirurgicală. De asemenea, este o procedură care pune zâmbetul pe față persoanelor cu șolduri mici, cărora le este frică de operație sau doresc să aibă parte de un proces de recuperare rapidă. De asemenea, pentru unele este important să nu existe cicatrice după procedură în ceea ce privește alegerea metodei de mărire a feselor.

Fillerul injectat este complet compatibil cu țesutul pielii și este mai avantajos decât orice altă metodă de augumentare fesieră. Metoda de injectare a fillerului creează un aspect mai estetic al feselor. Aceasta este considerată una dintre cele mai potrivite pentru foarte multe doamne și domnișoare care vor să arate perfect.

Dacă metoda de mărire a feselor prin aquafilling la preț cât mai bun vi se pare o soluție ce merită luată în considerare, Dr. Delbani te așteaptă la o consultație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *