La CVWater punem la dispoziția clienților noștri diverse stații pentru tratarea apei, foarte performante, care se pot configura și dimensiona în funcție de parametrii fizico-chimici a apei care trebuie corectată, întrucât să fie potabilă. Aceste stații pot fi de ultrafiltrare, de electrodeionizare sau pentru procesul de osmoză inversă, astfel că poți alege ceva care să fie potrivit cu cerințele și nevoile pe care le ai. De asemenea, te poți consulta cu echipa noastră pentru a primi sfaturi și recomandări utile în vederea alegerii produsului potrivit. Echipa CVWater este orientată către cele mai eficiente soluții, astfel că nu ezita să ne contactezi oricând pentru a solicita o ofertă.

Echipamente pentru ultrafiltrare

Stațiile de ultrafiltrare si toate echipamentele de acest tip pe care le punem la dispoziție au ca scop filtrarea foarte fină a diverselor ape, precum cele de suprafață sau de puț, decantate sau prefiltrare. Procesul de ultrafiltrare sau filtrare se efectuează sub presiune, cu ajutorul anumitor membrane care separă impuritățile din apă, virusurile, dar și bacteriile. Componentele apei traversează aceste membrane, iar impuritățile sunt reținute și expulzate din membrane în timpul spălărilor inverse. Aceste spălări inverse trebuie să fie efectuate la intervale de timp regulate și sunt comandate de un controler. Totodată, materialele din care sunt confecționate membranele în cauză sunt de calitate și potrivite pentru întregul proces, iar acestea pot fi polipropilena, fluorura de pliviniliden, polimeri hidrofob polisulfonici sau polieteri sulfonici.

Alte stații necesare

Pe lângă stațiile de ultrafiltrare, în vederea tratării apei putem aduce în vedere și stațiile de electrodeionizare destinate unor procese în care este necesară utilizarea apei ultrapură. În ceea ce privește electrodeionizarea, acest procedeu are ca scop demineralizarea avansată a permeatului care este obținut de la instalația de osmoză inversă, iar un modul de electrodeionizare constă în diverse camere separate de către membranele ionice selective. Dispunem și de stații industriale de osmoză inversă, care asigură producerea de apă osmozată necesară pentru diferite domenii ale industriei, precum laboratoare, cosmetică, spălătorii profesionale și nu numai.

Oferim consultanță

Nu trebuie să fii un expert pentru a achiziționa un echipament din domeniul tratării apei deoarece la CVWater vei regăsi suportul necesar. Apelează la consultanță cu specialiștii noștri, fără a plăti nimic în plus, pentru a obține informații și recomandări în vederea alegerii unui produs perfect pentru nevoile tale. Ai încredere în specialiștii noștri și contactează-ne dacă ai nevoie de ajutor.

Echipă calificată și specializată

Oamenii de la CVWater sunt calificați, profesioniști și dețin o experiență vastă în acest domeniu, astfel că propunem soluții adaptate fiecărui client și context pentru a asigura mulțumirea deplină, dar și rezultate optime și de succes.

Ne poți contacta imediat

Te așteptăm să ne contactezi pentru a solicita o ofertă, astfel încât răspundem cu maximă promptitudine atât prin telefon, cât și prin email.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *