Clinica 3D Dental Bucuresti ofera servicii complete de ortodontie, implantologie, parodontologie, chirurgie maxilo-faciala, stomatologie pediatrica.

Implantul dentar reprezinta metoda moderna care va reda zambetul in cadrul social, increderea si santatea. Prin implantul dentar se reface dantura, este o interventie chirurgicala prin care se insereaza o radacina artificiala. Anestezia va inlatura orice teama de durere, iar refacerea este exact ca dupa o extractive dentara.

Un implant dentar cuprinde:
– corpul implantului,
– capa de vindecare,
– bontul protetic,
– bontul de vindecare,
– cheia de transfer,
– implantul analog,
– șurubul de fixare.

Fata de dintele natural, senzatia de forta masticatorie va fi mai puternica cu noul dinte.

Factorii care duc la pierderea unui implant sunt igiena necorespunzatoare, fumatul, scrasnitul dintilor.

Varsta nu este o cauza pentru a realize un implant, dar se ia in considerare starea de sanatate a pacientului. Interventia dureaza in jur de o ora. Se scot firele de sutura dupa sapte zile, iar dupa vindecarea osului, care dureaza  intre trei si sase luni, se ataseaza bontul de vindecare si protezarea prin coronae, proteze, punti. Este indicat postoperator sa se calteasca gura cu apa de gura, fara alcool, se curate dintii cu o periuta moale. Nu se recomanda sa se consume alimente dure, fierbinti, alcool. Este interzis fumatul.

Implantul dentar reprezinta cea mai buna solutie pe termen mediu si lung. Se elimina nepalcerile purtarii unor proteze mobile, sunt si se simt la fel ca si dintii naturali.

Clinica ofera sprijin pentru costurile implantului prin sistem de plata in rate.

Interventia este realizata numai de medici specializati, cu o inalta pregatire ce lucreaza in echipa, intr-o atmosfera prietenoasa, blanda,  cu aparatura de ultima generatie. Toate aceste atuuri, au reusit sa asigure succesul clinicii de-a lungul anilor, sa ajute pacientii sa-si capete increderea, zambetul, atentia fata de cum au grija de sanatatea lor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *