Am gasit in dimineata asta, pe cind imi savuram cafeaua (si  eram in cautarea unui citat anume din Lorelei a lui Teodoreanu) un blog simpatic, cu si pentru fete. Nu, nu va lasati inselati de titlu, nu veti gasi acolo numai recenzii obositoare la machiaje (si-acum nu vorbesc despre fetele care CHIAR stiu ce fac, ci de acele WANNABE care nu sunt constiente de limiele lor), nu veti gasi postari de 400 de cuvinte despre o pereche de cercei, etc.
Revenind. Pe blogul cu si despre fete scris de o fata pe nume Mihaela, am descoperit o provocare. Ooo si cum imi plac mie provocarile, mai ales cele cu anumite teme. Provocarea consta in scrierea anumitor articole pornind de la anumite subiecte, lista fiind:
01. Relatia ta actuala, daca esti singur scrie despre asta. – AICI 02. Unde te vezi peste 10 ani. – AICI
03. Parerea ta despre droguri si alcool.
04. Parerea ta despre religie. 05. Un moment in care ai vrut sa-ti iei viata. Acest subiect nu va fi tratat pe acest blog. Nu fiindca as vrea sa las loc de interpretari, dar mi se pare totusi un subiect profund, delicat, tragic, care nu poate fi tratat de oricine, in special nu de un om ca mine care si-ar da cu parerea de-aiurea. Stiu ca-mi mai dau cu parerea de-aiurea dar nu in acest context.
06. Scrie 30 de chestii interesante despre tine.07. Scrie despre zodia ta si daca ti se potriveste. Nu ma ocup cu asa ceva, nu stiu mare lucru despre zodia mea deci ori mi-as da din nou cu parerea de-aiurea, ori ar trebui sa ma documentez despre asta. Si, cu mina pe inima, va spun ca prefer sa citesc beletristica sau sa ma documentez in domeniul de activitate decit sa caut informatii despre zodiac.
08.

Un moment in care te-ai simtit multumit cu viata ta.
09. Cum speri sa fie viitorul tau.10. Povesteste despre prima iubire si primul sarut. Acest subiect este, totusi, prea girlie pentru mine si, cred eu, prea intim pentru a fi descris pe blog.  Prea intim pentru mine, avind in vedere ca nu vreau sa-mi scriu memoriile pe blog.
11. Pune iPod-ul pe shuffle si scrie 10 melodii care se nimeresc. – Un exercitiu interesant, dar daca nu am iPod? Bine, bine, voi scrie despre melodiile din player.12. Ziua pe scurt.
13. Scrie despre un loc pe care ai vrea sa-l vizitezi.
14. Cea mai veche amintire.15. Posturi favorite de pe Tumblr.16. Parerea ta despre muzica noua. – ma abtin, o mare parte din ea nici nu merita comentata, zau!
17. Momentele bune si rele in ultimul an.18. Credinta ta. – aceasta va fi probabil legata de nr. 4
19. Lipsa de respect la adresa parintilor.
20. Importanta educatiei.
21. Povesteste despre un show.
22. Cum te-ai schimbat in ultimii 2 ani?23. Posteaza 5 poze cu tipi/tipe care iti par atractivi/e. – AICI
24. Filmul tau preferat si despre ce e vorba in el.25. Povesteste despre cineva care te fascineaza si de ce. – AICI 26. Ce fel de persoane te atrag? (Subiectul de aici cred ca-l voi trata astfel: Ce fel de persoane iti plac)27. O problema pe care ai avut-o.
28. Ceva ce-ti lipseste.
29. Scopul tau pentru urmatoarele 30 de zile.30. Momentele bune si rele din ultima luna. – AICI
Eu nu o iau ca pe o leapsa, de aproape un an de zile nu mai preiau decit daca imi place cu adevarat. Asta mi-a placut. Cine se mai baga alaturi de mine?