Traim intr-o perioada in care oricine isi doreste sa manance cat mai bine, iar varietatea este tot mai mare de la o zi la alta, dar cat de calitative sunt produsele pe care le consumam? In principiu acest lucru este influentat de sursele de unde ne procuram hrana si s-a putut constata o crestere considerabila a consumului de produse bio, care sunt mult superioare celor obisnuite. Asadar, cei care isi doresc sa ofere clientilor cele mai bune produse trebuie sa depuna un efort considerabil in acest sens, insa pe aceasta cale creste si reputatia.

O imagine mai buna

Pentru imbunatatirea imaginii, orice brand are posibilitatea de a opta pentru certificate ISO care sunt foarte bine vazute si denota profesionalism. Cu alte cuvinte, o companie care are in portofoliu orice tip de certificat ISO, dar in special cel 22000 va fi mult mai bine vazuta pe piata. Pe aceasta cale va fi mai usor sa se atraga noi clienti, noi furnizori sau chiar investitori, insa si angajatii vor fi cei mai experimentati. Cu siguranta, oricine isi doreste sa lucreze pentru o companie unde are parte de cele mai bune conditii, iar dobandirea oricarui certificat reprezinta o dovada in acest sens.

Investitie minima

In plus, investitia este minima in comparatie cu beneficiile aduse pe termen lung, insa, totusi, pentru obtinerea certificatului este nevoie chiar si de cativa ani. In schimb, beneficiile nu vor fi observate la final, ci treptat pe masura ce sunt puse in practica diferite detalii, motiv pentru care poti lua in calcul aceasta solutie pentru dezvoltarea propriei firme.

Produse de calitate = mai multi clienti

Acest tip de certificat are in vedere siguranta alimentara, ceea ce presupune ca orice companie are posibilitatea de a produce cele mai bune produse, fapt care este esential in toate conditiile intrucat orice client este in cautarea produselor de calitate. Implicit, un produs de o calitate superioara atrage mai multi clienti care, la randul lor, vor duce la cresterea considerabila a veniturilor, fapt care reprezinta una dintre prioritatile oricarei organizatii.

Noi posibilitati

Nu trebuie omis nici faptul ca dobandirea unui certificat ISO 22000 deschide noi oportunitati pentru orice companie intrucat acestea se vor putea orienta catre noi nise de piata, atat la nivel local, cat si national si, de ce nu, international.

Un certificat esential in 2018

Certificatul se dovedeste a fi o adevarata necesitate in 2018 cand periodic apar diferite controverse cu privire la calitatea produselor la care avem accces in magazine, cele mai multe dintre acestea fiind incarcate cu diferite substante chimice care sunt periculoase pentru sanatate. Cu alte cuvinte, pentru mai multa incredere si pentru cresterea calitatii produselor, orice organizatie din domeniul alimentar merita sa apeleze la acest tip de certificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *