Evolutia tehnologica are rolul de a ne face viata mult mai usoara si, de exemplu, prin intermediul Microsoft remote control avem ocazia de a transforma orice calculator obisnuit intr-un server. Pe aceasta cale nu mai trebuie sa ne complicam cu fel si fel de proceduri sau de soft-uri costisitoare intrucat Thinstuff a simplificat mult lucrurile. Bineinteles, avantajele sunt nenumarate, astfel ca oricine este interesat merita sa le descopere pe toate.

Thinstuff este o solutie potrivita pentru toti cei care isi doresc o alternativa la varianta propusa de Microsoft, insa care vine cu cateva plusuri importante. Astfel, se ofera posibilitatea conectarii prin Remote Desktop Protocol care e preinstalat pe orice versiune de Windos, la serverul Thinstuff, ocazie cu care este promisa o conexiune stabila si sigura. Printre avantaje amintim de faptul ca utilizatorii au libertatea de a alege tipul de conectare dorit, fie Full Desktop, fie Seamless Application Mode. Asadar, prima varianta dintre acestea presupune ca utilizatorii pot avea acces de la distanta la intregul calculator, in timp ce a doua optiune presupune ca acestia pot accesa doar o singura aplicatie. Astfel va fi mult mai usoara organizarea in cadrul oricarei companii mici si mijlocii, in functie de necesitati.

Solutie propusa de Thinstuff e foarte stabila si, cu siguranta, nimeni nu isi doreste sa se confrunte cu intreruperi atunci cand isi desfasoara activitatea. Mai mult, consumul de resurse chiar este unul minim, motiv pentru care poate sa functioneze pe orice calculator atat timp cat ruleaza orice versiune de Windows si este contectat la internet. Nimeni nu trebuie sa aiba o importanta experienta in acest sens, fiind de ajuns doar cateva click-uri pentru a pune totul la cale. Se pot folosi toate sistemele de operare Windows, fie ca vorbim de cele mai noi, de cele mai vechi sau chiar de cele mai putin folosite in ziua de azi, printre care si Vista sau 8.1.

Thinstuff ofera o solutie Remote Desktop Connection alaturi de suport care sa includa cele mai moderne functii RDP, iar utilizatorii pot folosi TSX Connection Manager pentru a fi mai simpla controlarea tuturor conexiunilor in acelasi timp. Sunt create automat pictograme pe desktop, cat si in meniul de start pentru ca utilizatorii sa foloseasca solutia ca pe un program obisnuit instalat pe orice calculator.

Asadar, prin intermediul Microsoft remote control oricine se bucura de mai multa flexibilitate si libertate, totul la cele mai mici preturi posibile. Bineinteles, exista si alte tehnologii similare, insa acestea nu numai ca sunt mult mai costisitoare, insa acestea vin si cu mai multe limitari, motiv pentru care Thinstuff reprezinta locul ideal catre care ne putem orienta de fiecare data cand suntem interesati de o tehnologie de acest tip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *