Ozunca Băi este cunoscută ca fiind o localitate ascunsă în mijlocul naturii, ferită de privirile curioase ale turiștilor, și înconjurată de o atmosferă relaxantă. Aceasta reușește an de an să cucerească turiștii cu frumusețea și liniștea sa și de asemenea, oferă una dintre cele mai celebre unități Adult Games de cazare din Covasna și anume Conacul Negoiță. Construit în stil domnesc, acesta amintește în orice clipă de vremurile de mult apuse, pe care acum le mai putem revedea doar în filme. Un loc rupt din poveștile cu boieri care reușește să îmbine fără foarte mult efort trecutul cu prezentul. 

Drumeții în natură 

Localitatea Ozunca Băi este cel mai potrivit loc pentru cei care își doresc să redescopere frumusețea plimbărilor prin natură și prin păduri. Liniștea și pacea de care aceasta este înconjurată sunt chiar cele două elemente care fac din drumețiile prin localitate și prin împrejurimi unele dintre cele mai spectaculoase. Astfel, pentru cei care sunt în căutarea oazei de relaxare perfecte, Ozunca Băi din Covasna este soluția ideală. Vă veți putea bucura de liniștea și pacea care sunt oferite de  plimbările relaxante prin pădure, în care veți reuși să descoperiți toate misterele ascunse de aceasta. 

Cazare în condiții excelente 

Un element foarte important pentru această unitate de cazare este faptul că deși se află în mijlocul naturii, aceasta este dotată cu absolut toate facilitățile de care este nevoie pentru a putea să te bucuri de o vacanță relaxantă în liniște și pace. Confortul este un element pe care cei de la Conacul Negoiță pun accent și pe care și-au dorit încă de la început să-l ofere tuturor turiștilor care le trec pragul. Conacul este dotat cu absolut toate cele necesare pentru ca tu să te bucuri de câteva zile de relaxare în condiții perfecte de siguranță. 

Poți să fii boier pentru câteva zile

Unul dintre cele mai plăcute aspecte de care vei avea parte într-o vacanță în Conacul Negoiță este experiența unică pe care acesta o pune la dispoziție. Astfel, te vei putea bucura de o atmosferă relaxantă, iar decorul fabulos te va face să simți că ai pășit în trecut câțiva ani. Starea de spirit pe care o vei avea aici este cu siguranță una incredibilă, iar pozitivismul și energia bună te vor înconjura din toate colțurile. Vei avea ocazia să te bucuri de frumusețea încăperilor, de mobila veche și de toate elementele rustice care te vor face să trăiești o stare lipsită de stres sau agitație. 

Bucură-te de adevărata frumusețe a localității Ozunca Băi din Covasna și trăiește înconjurat de liniște și pace pentru câteva zile relaxante. Conacul Negoiță este, cu siguranță, unitatea de cazare care te va face să simți cu adevărat atmosfera boemă a timpurilor trecute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *