Sa pregatesti o vacanta de vis e mai usor ca niciodata in ziua de azi, trebuie doar sa alegem, pentru inceput, o destinatie grozava. In acest sens posibilitatile sunt nenumarate si ne despart doar cateva ore de orasele noastre preferate. Asadar, poti alege sejurul in Lefkada pe fabricadevacante.ro intrucat aceasta e una dintre cele mai populare destinatii ale Greciei, fiind propuse conditii grozave pentru toate preferintele. Astfel, mai departe poti descoperi cateva dintre principalele activitati si locuri pe care merita sa le descoperi cand ajungi aici.

Muzeul de Arheologie

Cine ajunge in Lefkada, cu siguranta, merita sa includa pe lista sa de activitati si vizitarea muzeului de Arheologie. Acesta e impartit in patru camere principale care vor purta curiosii intr-o calatorie in timp, incepand de la Paleolitic si pana la ultimii ani ai imperiului roman. Muzeul merita sa fie descoperit de catre turisti de toate varstele, atat de catre pasionatii de istorie, cat si de copii.

Muzeul Fonografului

De asemenea, nu trebuie sa fii un pasionat al muzicii pentru a vizita si Muzeul Fonografului intrucat acesta promite o experienta unica pentru toti vizitatorii sai. Acesta e localizat chiar in piata principala a orasului Lefkada si a fost fondat in anul 1980. Pot fi descoperite instrumente muzicale din mai multe perioade, dar si colectii de arme, bijuterii, monede si nu numai.

Plaja Vasiliki

Totusi, cine alege sejurul in Lefkada pe fabricadevacante.ro, cu siguranta, isi doreste sa se relaxeze la plaja, iar Vasiliki e una dintre cele mai mari comori ale regiunii. Cu peisaje spectaculoase si cele mai bune facilitati, plaja Vasiliki reprezinta o alegere inspirata atat pentru familiile cu copii, cat si pentru tineri.

Plasa Ammoussa

Plaja Ammoussa pare ca este ascunsa pe coasta de sud a insulei, insa cei care ajung aici vor fi rasplatiti cu vederi impresionante asupra muntilor din departare, dar nici albastrul apei nu este de neglijat. Cu toate ca exista un singur bar aici, se pot inchiria sezlonguri si toata lumea va avea parte de cele mai bune conditii.

Capul Lefkada

Cine isi doreste sa exploreze insula, cu siguranta, merita sa ajunga si pana in capul Lefkada, cunoscut pentru peretii sai albi care se ridica pana la 70 de metri inaltime. Pe cat de dramatic este locul, pe atat de frumos, iar cine include capul Lefkada pe itinerariul sau nu va regreta.

La Fabrica de Vacante trebuie doar sa alegi perioada care iti convine, mijlocul de transport preferat si un loc de cazare care sa includa tot ce iti doresti. E foarte simplu si comod, iar preturile pachetelor disponibile aici sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca nimeni nu trebuie sa faca un important efort din punct de vedere finanaciar pentru a pregati o vacanta de vis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *