Sunt o multime de tehnologii disponibile in ziua de azi care au menirea de a ne face viata mult mai usoara si mai comoda, astfel ca merita sa profitam de pe urma tuturor. Printre altele putem aminti si de thinstuff terminal server care reprezinta o solutie ideala pentru cei care isi doresc sa lucreze remote in cele mai bune conditii, conectandu-se cu usurinta la un calculator aflat la distanta. Mai mult, costurile sunt minime in comparatie cu alte optiuni similare disponibile.

Cine isi doreste o alternativa la solutia Microsoft poate sa apeleze oricand la Thinstuff pentru ca aceasta aduce suplimentar cateva mari avantaje. Incepem prin a aminti faptul ca exista sansa de a face conexiunea prin Remote Desktop Protocol care este deja preinstalat in cazul oricarei versiuni a sistemului de operare Windows direct la serverul Thinstuff. Pe aceasta cale se promite o conexiune stabila si sigura, iar utilizatorii se bucura de flexibilitate maxima, astfel ca pot alege tipul de conectare care li se pare mai bun, de la Full Desktop pana la Seamless Application Mode. Prima dintre acestea ofera utilizatorilor accesul in intregime la un calculator aflat la distanta, pe cand a doua ofera posibilitatea doar de a folosi o anumita aplicatie. Pe aceasta cale clar va fi mult mai usor pentru orice firma sa isi desfasoare activitatea asa cum se cuvine.

Nu se pune problema stabilitatii, lucru esential in conditiile in care chiar nimeni nu isi doreste sa aiba parte de batai de cap din cauza intreruperilor de activitate. In plus, consul resurselor se pastreaza la valori minime, ceea ce inseamna ca cele mai multe dintre calculatoare care ruleaza un sistem de operare Windows si e conectat la internet poate aduce mai aproape thinstuff terminal server. Cand vorbim de sisteme de operare Windows ne referim atat la cele mai noi, cat si la cele mai vechi precum XP sau Vista.

De asemenea, Thinstuff ofera tot suportul necesar, iar acesta include cele mai moderne functii RDP, iar prin intermediul TSX Connectionat Manager e mult mai usor pentru utilizatori sa controleze conexiunile existente. Pe desktop sunt create automat pictograme, dar si in mediul start, ceea ce ofera utilizatorilor senzatia ca folosesc direct propriul calculator pentru a desfasura anumite activitati.

Nu in ultimul rand, cu ajutorul solutiei propuse de Thinstuff oricine se bucura de mai multa libertate, aceasta fiind accesibila chiar la cele mai mici preturi. Cu siguranta, pe piata sunt disponibile tehnologii similare, dar de cele mai multe ori tarifele impuse sunt mult mai mari si adesea exista si fel si fel de limitari. Apeleaza la Thinstuff pentru terminal server, vei care sunt si celelalte avantaje si profita de pe urma lor pentru ca acum totul e mult mai simplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *