Cel mai mare pericol pentru un telefon este chiar neatentia noastra pentru ca cel mai mic accident se poate lasa cu spargerea ecranului. Astfel, cum display-urile sunt din ce in ce mai mari in ziua de azi, acestea se dovedesc a fi si mai costisitor de inlocuit, motiv pentru care sunt multi cei care amana inlocuirea ecranului. Totusi, de acum poti sa faci schimbarea imediat atat timp cat apelezi unde trebuie, iar la PrestigeGSM te asteapta cele mai bune conditii. Aici gasesti display-uri OEM pentru iPhone 8 si pentru multe alte tipuri de telefoane.

Experienta vasta

Foarte important este faptul ca cei de la PrestigeGSM sunt foarte experimentati, ceea ce presupune ca stii ca ai nimerit unde trebuie si ca esti pe maini bune. Acestia se descurca cu toate tipurile de telefoane, indiferent de cat de complexa este problema cu care te confrunti. Cu alte cuvinte, nu conteaza ce fel de telefon detii, pentru ca stii ca aici orice problema isi va gasi solutia.

Ajungi imediat

Un alt avantaj este acela ca service-ul este amplasat chiar in inima capitalei, in piata Universitatii, mai exact langa ING, asa ca zona este accesibila din orice punct al Bucurestiului si poti ajunge imediat.

Procedura pusa in practica rapid

Nu trebuie omis nici faptul ca pentru inlocuirea unui display nu este nevoie de mai mult de 20 de minute, asa ca te bucuri imediat de un ecran nou pentru telefonul tau. Eficienta este maxima la PrestigeGSM si acesta este locul potrivit catre care sa te orientezi de fiecare data cand ai o problema.

Profita la maxim de timpul tau

Nu are niciun rost sa pierzi timpul cand totul poate fi mult mai eficient la PrestigeGSM unde ai ocazia de a face programare. Cu alte cuvinte, tu esti cel care alege direct ziua si ora la care vrei sa mergi, in acest sens fiind suficiente numai doua minute. Pe aeasta cale mergi direct cand trebuie si profiti la maxim de timpul pe care il ai la dispozitie.

Nu costa mult

Foarte important este si faptul ca preturile sunt accesibile, motiv pentru care nu ai nevoie de bugete mari pentru display-uri OEM pentru iPhone 8. Mai exact, tariful este de 350 de lei daca vei alege disply OEM, insa daca tii neaparat sa alegi ecranul original Apple o vei putea face pentru numai 550 de lei.

Pentru diferite alte telefoane

Serviciile PrestigeGSM nu sunt dedicate numai pentru modele din gama Apple, ci si pentru multe altele, asa ca nu conteaza ce telefon detii, daca te confrunti cu vreo problema nu ezita sa apelezi la cine trebuie, pentru ca, mai mult ca sigur, totul va avea o solutie aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *