Indiferent ca vrei sa organizezi o nunta, botezul copilului tau sau o aniversare, un photobooth este distractia de care petrecerea ta are nevoie. Cu ajutorul ei nu vei avea parte de situatiile in care invitatii se plictiseau pana adormeau pe scaune si ii vei putea surprinde pe toti cu o activitate placuta si vesela.

In continuarea acestui articol, vom prezenta cateva avantaje pentru care merita sa apelezi la inchiriere photobooth de la Party Starters:

  • Va fi o amintire originala pentru invitati prin faptul ca se va oferi o mica atentie oricui a avut placerea sa se alature petrecerii cu ocazia unei sarbatori. Printr-o fotografie instantanee de la photobooth, invitatul va primi nu doar amintirea evenimentului ci si dovada personalizata a faptului ca apreciem prezenta lui alaturi de noi.
  • Foarte multa veselie deoarece fotografiile facute in cabina foto nu sunt instantanee obisnuite, ci vor incuraja invitatii sa rada, sa zambeasca si sa se bucure la maxim, in ton  cu evenimentul fericit la care participa. Astfel, veselia va fi asigurata de la inceput si se va putea mentine pe tot parcursul evenimentului.
  • Personalizarea fotografiilor datorita faptului ca, la pachet cu cabina foto va veni un set de pancarte cu mesaje amuzante si un set de masti amuzante pentru ca invitatii de la petrecere sa isi poata personaliza fotografia exact asa cum isi doresc. Fie ca vor sa poarte urechi de iepuras sau o pancarta pe care sunt diferite mesaje amuzante, posibilitatile sunt nelimitate, singura care poate limita scenariile este doar imaginatia.
  • Chiar daca pare o activitate doar pentru copii este o activitate pentru toate varstele deoarece promoveaza veselia, presupune folosirea imaginatiei si o tematica plina de culori care mai de care mai aprinse, chiar si adultii pot participa si se pot bucura cu sau fara cei mici. Chiar si persoanele mai batrane dintre invitati pot lua parte la fotografiile amuzante deoarece de multe ori, varsta sufletului nu coincide cu cea fizica, iar la evenimentele importante din vietile noastre, fericirea ne face pe toti sa ne simtim tineri.
  • Acum ai posibilitatea de a avea cabino foto la eveniment pe tot parcursul petrecerii spre deosebire de alte distractii unde dansatoarele, magicianul sau animatoarele copiilor care isi fac numarul au un timp limitat; un photobooth ramane la dispozitia tuturor toata ziua. De asemenea, asa te poti asigura ca si invitatii care au ajuns mai tarziu sau care trebuie sa plece mai devreme raman cu amintirea pretioasa indiferent de programul lor personal.

In concluzie, inchirierea unui photobooth de la Party Starters este o investitie care merita sa fie facuta pe termen lung deoarece veselia oferita invitatilor va rezista pe zambetele lor mai mult timp dupa ce evenimentul s-a terminat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *