Microsoft a anuntat ca noua versiune a consolelor Xbox va fi disponibila in magazine incepand din 7 noiembrie pentru 499 de dolari, iar design-ul este mai compact decat variantele precedente, insa si puterea a fost imbunatatita semnificativ. Astfel, noul motor Scorpio al Xbox One X promite o grafica cu pana la 40% mai calitativa decat rivalul direct Sony PS4 Pro, iar acesta aduce performante superioare cu 37% fata de Xbox-ul precedent. De asemenea, pentru ca elementele interne se pot incalzi pe timpul rularii, inginerii Microsoft au pregatit sisteme inteligente de racire si au preluat o tehnologie folosita adesea la placile video ale calculatoarelor de gaming.

In comparatie cu Sony

Specialistii domeniului sunt de parere ca Xbox aduce cea mai buna performanta posibila la ora actuala, iar pe aceasta cale incearca sa castige teren in fata lui Sony care detine suprematia in materie de noile jocuri lansate, dar si de exclusivitati. De asemenea, cei de la Sony ofera o multime de functii care nu sunt disponibile la Xbox One X precum VR, insa o astfel de tehnologie urmeaza a fi implementata in viitorul apropiat si de Microsoft pentru a asigura utilizatorilor cele mai bune conditii.

4K

Xbox One X aduce rezultate vizibile cu privire la calitatea detaliilor, insa si timpii de incarcare au fost redusi considerabil. Si experienta audio a fost imbunatatita semnificativ, iar consola a fost construita special pentru ca jucatorii sa o foloseasca la rezolutie 4K pentru a se putea bucura de toate avantajele promise de noile specificatii.

Online

Un minus pentru One X poate fi pretul, intrucat este cu 100 de dolari mai mare decat cel al PS4 si in plus, cei de la Sony anunta reduceri suplimentare in viitorul apropiat, de inca 50 de dolari. De asemenea, se estimeaza ca pentru consumatorii obisnuiti sau jucatorii care folosesc consola ocazional, puterea aditionala sa nu rezoneze cu nevoile lor home cleaning houston. Echipa Microsoft se asteapta ca noua versiune Xbox sa fie vanduta in circa 500.000 de unitati in ultimul sfert al acestui an, in special pentru ca a fost imbunatatita si platforma online Xbox Live, unde sunt incluse periodic noi jocuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *