Sa obtii un loc de munca in ziua de azi este mai simplu decat credeai odata cu digitalizarea lumii, iar orice informatie o vei putea afla in decurs de cateva secunde, din doua, trei click-uri. Astfel, daca incerci sa iti schimbi cariera, fie doar locul de munca, ai de unde sa alegi si in primul rand te vei putea orienta care platforma Retaillium, acolo unde gasesti cele mai noi anunturi. Bineinteles, exista si cateva detalii de care ai putea tine cont pentru a-ti creste sansele de a fi angajat, asa ca de ce sa nu incerci chiar acum?

Arabesque este unul dintre cei mai importanti jucatori din sectorul materialelor de constructii, avand o experienta bogata in domeniu, de 14 ani, timp in care au fost deschise 20 de magazine in toata tara, iar numarul angajatilor a ajuns aproape de 3.000. Conditiile de lucru sunt foarte bune, salariile motivante si programul flexibil, motiv pentru care merita sa urmaresti care sunt cele mai noi pozitii scoase la concurs si poate iti vei gasi un nou loc de munca.

In schimb, pentru a ajunge aici ai nevoie de ceva mai mult decat o scrisoare de intentie si un CV scris fara nicio greseala, ci este de preferat ca acesta sa fie cat mai creativ cu putinta pentru a atrage si mentine atentia. De obicei, procesul este unul de cautare, pentru identificarea tuturor pozitiilor cheie, apoi se aplica la cele mai atractive job-uri, iar acum urmeaza diferenta, pentru ca nu trebuie sa astepti un raspuns pentru ca ulterior sa aplici in alta parte, ci ai putea aplica din start in mai multe locuri, pentru a elimina timpii morti. Bineinteles, trebuie sa aplici doar acolo unde stii ca ai sanse si indeplinesti cerintele, pentru a nu-ti face asteptari desarte.

In plus, poti profita de faptul ca la Retaillium ai posibilitatea de a-ti adapta CV-ul astfel incat acesta sa se muleze perfect pe cerintele unui anumit post. Bineinteles, pe aceasta cale iti vei creste considerabil sansele de a fi angajat si este important sa acorzi suficient timp in acest sens, nu sa trimiti CV-ul imediat, pentru ca daca te grabesti risti sa faci diferite greseli.

Odata ce ai fost chemat la interviu, totul depinde de tine, motiv pentru care trebuie sa te pregatesti in mod corespunzator. Poti incepe prin a afla mai multe despre Arabesque si despre pozitia pe care te intereseaza, astfel ca poti apela la prieteni sau cunostinte ce au lucrat acolo, fie care au mai trecut prin interviu, pentru a-ti face o parere cu privire la ce sa te astepti. Asadar, va fi foarte simplu sa gasesti un nou loc de munca, care sa te multumeasca si sa iti indeplineasca toate cerintele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *