Indiferent de evenimentul pentru care te pregătești, echipa Luna Cafe & Bistro te ajută să organizezi petrecerea la care ai visat. Intră pe site-ul nostru și contactează-ne acum dacă vrei să beneficiezi de avantajele pregătite pentru desfășurarea evenimentelor din noul an. Pentru că ne plac clienții mulțumiți, oferim servicii profesionale pentru a obține rezultate impecabile. În momentul în care vrei să organizezi o nuntă, un botez sau o petrecere corporate, trebuie să ții cont de mai multe aspecte, dar care adesea îți provoacă un stres în plus. Ei, aici intervenim noi. Împreună putem trasa liniile directoare pentru un party de succes.

Dacă ești în căutarea unui partener care să-ți ofere servicii premium de organizare botez București, apelează cu încredere la echipa noastră. Îți punem la dispoziție numeroase facilități din care poți alege pentru ca invitații tăi să petreacă timp de calitate. Optează pentru varianta de meniu individual dacă numărul oaspeților depășește cifra 50 și îmbrățișează bufetul suedez dacă vrei să creezi o atmosferă mai prietenoasă, intimă și ceva mai dinamică. Îți reamintim că ne situăm foarte bine și la capitolul dulciuri. În funcție de așteptările clientului, amenajăm un colț dedicat exclusiv opulenței. Poți alege între candy bar sau cheese bar, însă dacă decizia este prea stresantă, optează pentru ambele variante, astfel încât petrecerea de botez să fie și mai spectaculoasă. Îți pregătim chiar și tortul!

Știm deja că băutura nu trebuie să lipsească de la niciun eveniment dedicat adulților, prin urmare, îți punem la dispoziție un open bar cu personal calificat, care să prepare la comandă cocktailuri alcoolice, non alcoolice și alte spirtoase apreciate în rândul doamnelor. Dacă ai ajuns până aici, nu uita să ne spui cu lux de amănunte cum vrei să decorăm sala. Amenajarea spațiului festiv este un pas extrem de important, deoarece primul impact pe care îl au invitații când pășesc în restaurant este esențial. Poți alege diverse ornamente cu flori de sezon sau alte combinații care să se potrivească tematicii abordate.

Ne ocupăm de întreaga organizare a evenimentului până la cele mai mici detalii. Printre alte avantaje de care poți beneficia, poți spune că ai propriul tău event manager dedicat. Suntem dispuși să facem schimbările necesare deoarece ne place ceea ce facem și ne dorim ca micuțul tău să aibă cea mai tare petrecere de botez. Suntem aici pentru a oferi momente speciale. Avem o mare experiență în planificarea evenimentelor importante și luăm în serios chiar și cele mai mici lucruri pentru a ne asigura că totul merge bine pentru clienții noștri.  Luna Cafe & Bistro poate fi locația ideală pentru evenimente de nedescris. Nu mai sta pe gânduri și rezervă din timp restaurantul preferat pentru petrecerea perfectă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *