Pe piața din România au început să apară tot mai frecvent branduri care vin în întâmpinarea clienților cu gadgeturi de ultimă generație. Printre acestea se numără și iSen, marcă proprie DualStore, care a surprins și continuă să o facă, prin calitatea produselor de pe piață, funcționalitatea lor, dar și prețurile foarte bune.

Dacă te întrebi ce tipuri de dispozitive de la acest brand ți-ar putea fi de folos, iată-le pe cele mai populare:

  • căștile wireless – pentru că știm că ți-ai dori astfel de device-uri la un preț bun, iSen are pe piață căști over-ear, fără fir, foarte rezistente și performante.
  • căști cu fir – astfel de produse sunt foarte apreciate de către gameri, deoarece ei au nevoie de un sunet puternic și de o autonomie nelimitată.
  • proiectoare – dacă vrei o experiență unică pentru a viziona filme și cauți un proiector, modelele acestui brand ar putea fi o adevărată încântare pentru tine.
  • camere auto – aceste device-uri sunt foarte utile șoferilor care vor să supravegheze traficul, celor care vor să surprindă imagini atunci când mașina este parcată sau celor care vor asistență la parcare. Gama de produse iSen cuprinde camere auto pentru ambele direcții de mers, pentru a echipa complet mașina. În plus, ai și variante clasice, dar și de tip oglindă, dar și modele foarte performante care vin cu navigator de bord.
  • brățări și ceasuri sport – gadgeturile de acest tip sunt foarte utile dacă vrei să monitorizezi anumiți parametri precum: ritm cardiac, distanța parcursă, calitatea somnului etc. În plus, multe dintre ele au și funcții ce permit conectivitatea cu telefonul mobil, pentru a putea verifica apeluri și mesaje sau pentru a reda conținut multimedia.
  • media playere – aceste device-uri moderne pot transforma un televizor standard în unul smart sau pot ajuta la îmbunătățirea performanțelor legate de redarea conținutului multimedia în cazul smart TV-urilor mai vechi.
  • biciclete și trotinete electrice – vehiculele acestea sunt o bună alternativă pentru cei care s-au săturat de traficul din oraș, iar iSen vine cu produse de top, cu autonomie bună și prețuri accesibile. La acest capitol merită să amintim și de aplicația iSEN Mobility aflată într-o continuă dezvoltare care vine în sprijinul proprietarilor de trotinete electrice cu numeroase funcții utile, menite să le asigure o experiență mai plăcută.

Acestea sunt unele dintre cele mai populare produse marca iSen. Poți intra și tu în posesia lor, dacă intri pe site-ul celor de la DualStore. Te vei convinge singur de prețurile accesibile, iar apoi, când vei primi și testa articolele comandate, vei vedea că a meritat să investești într-un brand 100% românesc.

Toate detaliile legate de transport, plată și retur le găsești pe dualstore.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *