Daca iti doresti sa pui bazele propriei afaceri, cu siguranta, stii deja ca trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare intrucat obstacole vor fi intalnite la tot pasul. Una dintre cele mai dificile etape este aceea de obtinere a finantarii prin care sa iti dezvolti business-ul, iar de cele mai multe ori conditiile impuse de institutiile bancare obisnuite sunt foarte stricte. Totusi, daca esti in cautarea unor imprumuturi pentru IMM-uri, Omnicredit vine cu cele mai bune solutii in acest sens. Click here to read

Afla mai multe despre Omnicredit

Inainte de toate, orice antreprenor ar trebui sa stie mai multe despre Omnicredit, aceasta fiind prima platforma fintech de finantare online din Romania care isi dedica produsele si serviciile persoanelor juridice. Lista avantajelor este foarte bogata, incepand de la faptul ca aici sunt propuse 8 servicii si produse financiare diferite adaptate la nevoile tuturor clientilor, inclusiv imprumuturi pentru imm-uri. De asemenea, pentru ca activitatea se desfasoara exclusiv online ai acces si la o echipa de suport pregatita sa rezolve imediat orice problema cu care te confrunti.

Vezi care sunt conditiile

Spre deosebire de institutiile financiare obisnuite unde conditiile impuse sunt adesea foarte stricte si multi antreprenori nu pot avea acces, la Omnicredit criteriile sunt mai permisive. De fapt, cel care conteaza cel mai mult este ca in ultimele 3 luni propria firma sa fi avut activitate economica. In rest, cu cat sunt mai creative ideile ce se doresc a fi puse in practica, cu atat vor creste sansele de obtinere a imprumutului.

Foloseste calculatorul de pe site

De asemenea, Omnicredit a pus pe site la dispozitia tuturor un calcualtor prin care toti cei interesati sa poata afla instant informatiile care conteaza cel mai mult. Asadar, in functie de suma ce se doreste a fi imprumutata, de pana la 250000 de lei si perioada de rambursare intre 1 si 12 luni, vei sti de la bun inceput care este valoarea ratei lunare si suma totala de plata pana la finalul creditului. Sumele pot fi folosite oricum, pentru plata furnizorilor si a salariilor, pentru achizitionarea de noi echipamente, pentru inchirierea unor spatii si nu numai.

Simplitatea de a rezolva totul online

Este mult mai simplu sa iti gestionezi activitatea online si mai ales sa obtii imprumuturi pentru imm-uri. La Omnicredit nu dureaza mai mult de 30 de secunde sa iti faci cont, iar de la solicitarea de finantare in maxim o ora aceasta va fi analizata si dupa aprobare in cel mult 8 ore banii vor fi virati direct in cont. Bineinteles, online se pot face si economii considerabile de timp, ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru orice antreprenor.

Evitarea birocratiei

Se evita si birocratia in conditiile in care Omnicredit este o platforma care isi desfasoara online, astfel ca se elimina toate procesele ce pot aduce mari batai de cap clientilor si totul este mult mai rapid, mai simplu si mai comod, fara bete in roate sau alte proceduri care sa incetineasca dezvoltarea unei afaceri.

Acces la consiliere de specialitate

Aici ai acces si la consiliere din partea specialistilor, acestia avand o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar, ocazie cu care toti antreprenorii se pot dezvolta si pot invata mai multe din tainele economiei, direct de la cei mai buni, cu ajutorul carora pot pune pe picioare cele mai grozave idei.

Solutia ideala pentru orice afacere

Solutiile financiare oferite de Omnicredit se dovedesc a fi ideale pentru toate afacerile, indiferent ca vorbim de un magazin online, fie de unul fizic sau de o afacere care ofera fel si fel de servicii, asa ca alege imprumuturi pentru imm-uri si initiaza procedurile pentru dezvoltarea propriei idei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *