Chiar daca aducerea pe lume a unui copil reprezinta una dintre cele mai mari bucurii pentru orice cuplu, sunt foarte multe aspecte de care trebuie sa se tina cont inaintea conceperii, pentru ca sarcina sa decurga in cele mai bune conditii. In principal, dieta trebuie sa fie atent pregatita si sa se adopte un stil de viata cat mai sanatos, atat inainte, cat si pe durata sarcinii, iar orice gravida are nevoi speciale.

Suplimente

Asadar, este ideal ca fiecare femeie insarcinata sa apeleze la suplimentele Femibion, intrucat acestea aduc toate substantele nutritive care ajuta desfasurarea unei sarcini in conditii optime. Aceste suplimente sunt adaptate pentru fiecare trimestru de sarcina, intrucat in perioadele diferite sunt implicate alte nevoi, motiv pentru care viitoarele mamici vor putea administra o tableta in fiecare zi, de preferat in timpul cinei. In schimb, este important de stiut ca acestea nu au capacitatea de a inlocui un stil de viata dezordonat si mesele mai putin echilibrate.

Cu alte cuvinte, in primele saptamani se recomanda administrarea suplimentelor Femibion dedicate acestei perioade, in care se dezvolta organele vitale ale bebelusului. Ulterior se poate apela la alte suplimente, care sa contina mai mult acid gras intrucat in perioada care urmeaza se va dezvolta creierul fatului.

Acidul folic

Un alt pas de care trebuie sa tina cont orice viitoare mamica este administrarea acidului folic, intrucat acesta, daca se afla la un nivel scazut, poate influenta dezvoltarea necorespunzatoare a fatului, motiv pentru care trebuie inclus in planul zilnic si un supliment de acid folic. Se recomanda administrarea sa incepand cu 30 de zile inaintea conceperii si in primele luni dupa concepere.

Astfel, prin atentia la detalii si la fiecare etapa a sarcinii se poate concepe un copil cat mai sanatos, iar mamicile sa se bucure de o perioada linistita, lipsita de griji si riscuri, totul fiind mult mai simplu cu ajutorul Femibion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *