Daca esti posesorul unui aparat auditiv pe baza de baterii, trebuie sa stii ca pe site-ul baterii-auditive.ro vei regasi o varietate de tipuri de baterii auditive calitative, printre care se remarca si cele ale brandului Panasonic. Acestea sunt de tip Zinc Aer, de inalta calitate ce ofera utilizari indelungate aparatului tau auditiv. Aceste baterii auditive Panasonic se regasesc in blistere de 6 bucati. In ceea ce priveste modelele de baterii disponibile, acestea se diferentiaza in functie culori. Asadar, modelului 10 PR70 ii este atribuita culoarea galbena, modelului 13 PR48 – culoarea portocalie, modelului 312 PR41- culoare maron, modelului 675 PR44 – culoarea albastra. Cu alte cuvinte bateriile auditive Panasonic se remarca prin performanta si eficienta maxima.

Totodata, in sectiunea „accesorii” de pe site-ul baterii-auditive.ro vei descoperi un produs foarte util pentru utilizatorii de aparat auditiv. Acest aparat este un tester pentru baterii auditive Zinc Aer, care permite verificarea cu exactitate a nivelului bateriei. Utilizarea acestui dispozitiv este foarte usoara, paardenrace iar in acest fel nu vei intampina niciun fel de dificultati. Acest tester apartine brandului Rayovac si este compatibil cu o varietate de banduri de baterii auditive. Afla mai multe despre acest produs direct de pe site-ul baterii-auditive.ro.

Preturi avantajoase

Bateriile auditive Panasonic de pe site-ul  baterii-auditive.ro sunt disponibile la preturi incredibil de avantajoase. Asadar, alege chiar acum sa beneficiezi de cel mai bun raport calitate-pret si sa te bucurii de utilizari indelungate ale aparatului Billigt mobilabonnemang auditiv. De asemenea, este important de precizat faptul ca pe site-ul baterii-auditive.ro vei regasi constant preturi promotionale pentru numeroase produse. Asadar, acceseaza-l cu regularitate pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de oferte de pret.

Comanda chiar acum!

Timpul este o resursa foarte pretioasa pentru fiecare dintre noi, iar din acest motiv baterii-auditive.ro iti ofera posibilitatea de a comanda baterii auditive Panasonic de la cateva click-uri distanta. Asadar, fie ca ai nevoie de baterii pentru aparate intraauriculare sau retroauriculare, pe baterii-auditive.ro vei regasi orice ai nevoie in materie de baterii auditive.

Pe site-ul baterii-auditive.ro ai posibilitatea de a plasa comenzi online, cu sau fara cont de client. Este important de mentionat faptul ca prin crearea unui cont vei beneficia de o serie de avantaje, precum: tinerea evidentei comenzilor tale online, urmarirea statusurilor acestora, dar si puncte de recompensa. Alege sa comanzi bateriile auditive Panasonic, simplu si rapid, direct de pe site-ul baterii-auditive.ro si cu siguranta vei reveni pentu comenzi ulterioare.

Livrare rapida – oriunde in Romania

Comanda iti va fi livrata in aproximativ 1-3 zile lucratoare oriunde iti doresti, prin intermediul serviciului de curierat rapid, din momentul in care aceasta este inmanata curierului. In ceea ce priveste costul transportului, acesta este de 20 lei. In alta ordine de idei, alegand baterii auditive Panasonic vei beneficia de utilizarea aparatului auditiv o perioada buna de timp pana la urmatoarea inlocuire a bateriilor. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *