Poti sa vezi oferta aici de smartwatch-uri propusa de iUni intrucat aceste dispozitive sunt tot mai populare si utile in nenumarate situatii, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Gama este foarte variata, pentru toate nevoile si preferintele, motiv pentru care pana si cele mai pretentioase persoane vor gasi un model care sa le indeplineasca cerintele.

Caracteristici de baza

Majoritatea modelelor au un ecran tactil de aproximativ 1.5 inch ce permite accesarea tuturor functiilor incorporate, iar conexiunea se efectueaza prin Bluetooth atat pentru telefoanele cu Android, cat si iOS. Rezolutia este de 240×240 pixeli, iar in functie de design, acestea pot fi purtate atat de barbati, cat si de femei, in timp ce cureaua foarte comoda din silicon poate fi inlocuita cu cea preferata. De asemenea, capacitatea bateriei de circa 400 mAh asigura o autonomie de pana la 6 zile in functie de intensitatea cu care sunt folosite smartwatch-urile.

Functii utile

Rolul principal este acela de a initia si prelua apelurile direct de la incheietura mainii sau de a verifica cu usurinta toate mesajele sau notificarile venite de pe retelele de socializare. In schimb, persoanele pasionate de sport au motive de bucurie, deoarece au la dispozitie nenumarate functii precum pedometru, termometru, monitorizarea somnului si nu numai, astfel ca isi pot imbunatati performantele. Nu trebuie omise nici camera, calendarul, agenda, galeria, posibilitatea de redare a muzicii din telefon, vremea, functia antifurt, insa sunt disponibile si multe altele, menite sa usureze diferite activitati.

Cele mai mici preturi

Poti sa vezi oferta aici de smartwatch-uri propusa de iUni intrucat tarifele nu numai ca sunt foarte prietenoase, insa clientii beneficiaza si de livrare gratuita prin curier la fiecare comanda in valoare de minim 499 de lei. Totodata, acestia au ocazia de a testa orice produs in cadrul showroom-ului din Bucuresti pentru a lua cea mai buna decizie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *