Movingbox este o firma de mutari cu experienta in domeniu care ofera servicii de mutare complete. Compania efectueaza transporturi de mobila in Bucuresti, transporturi de mobila intre localitati din Romania, mutari internationale, mutari de mobilier in aceeasi cladire, impachetare arhiva, mutari de sedii pentru firme, demontare si remontare mobilier.

Prin experienta acumulata de-a lungul anilor, Moving Box va ofera servicii de calitate imbunatatind permanent serviciile oferite clientilor. Obiectivul Movingbox este de a avea doar clienti multumiti care sa reapeleze de fiecare data la noi si care sa ne recomande cu orice ocazie.

Echipa Movingbox este formata doar din persoane serioase, dinamice, competente, responsabile, muncitoare si dedicate, cu alte cuvinte, in timp s-a format o echipa doar de profesionisti. Fiecare angajat al companiei a trecut prin etape de pregatire si este testat lunar pentru a putea face fata oricarei situatii care poate aparea in timpul unei mutari de mobila.

Satisfactia noastra cea mai mare este de a avea rezultate pozitive care sa se reflecte de fiecare data in feedback-urile clientilor nostri. Pentru noi este foarte important sa trimitem in casele sau la sediile clientilor nostri echipe care sa inspire incredere si siguranta si care sunt formate doar din oameni bine pregatiti si care sunt capabili sa gaseasca solutii optime pentru nevoile fiecarui client.

Prin atentia pe care am acordat-o de fiecare data detaliilor si prin comunicarea eficienta cu clientii am aflat care sunt temerile cand vine vorba de planificarea unei mutari de locuinte sau a unui sediu de birouri. Cel mai important este ca lucrurile pe care ni le incredinteaza clientii sa ajunga la destinatie in aceeasi stare in care au fost preluate. Acest lucru se traduce prin faptul ca la fiecare solicitare sunt folosite doar materiale si echipamente aferente pentru a putea efectua o mutare sigura.

Nu facem nici o exceptie, astfel ca folosim doar materiale de cea mai buna calitate, incepand de la cutia care se foloseste la depozitarea feroneriei mobilierului demontat si pana la cartonul cu care se impacheteaza bunurile pentru un transport international de mobila. Si in cazul echipamentelor pastram acelasi standard de calitate si sunt folosite doar scule profesionale pentru demontarea mobilierului.

Fiecare solicitare de relocare este tratata cu responsabilitate si profesionalism, indiferent la a cata comanda se afla un client cu firma noastra de mutari.

Cea mai mare satisfactie este increderea cu care clientii apeleaza de fiecare data la serviciile noastre si sutele de recomandari venite din partea acestora.

Din dorinta de a ne perfectiona permanent serviciile si de a avea doar clienti multumiti, la Movingbox apreciem orice sugestie care este menita sa ne ajute la imbunatatirea serviciilor pe care le oferim si le suntem doar recunoscatori tuturor clienti care gasesc in noi un partener de incredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *