Este de la sine inteles ca atunci cand reprezinti o functie ai nevoie de o modalitate prin care cei din jur sa poata diferentia acest lucru, motiv pentru care esti pe maini bune la Grade Militare. Toate institutiile au anumite functii, iar fiecare dintre acestea sunt diferite si evidentiate altfel, motiv pentru care reprezentantii adesea sunt foarte mandri de o astfel de performanta. Cu alte cuvinte, cei care conduc astfel de institutii au nimerit unde trebuie aici intrucat se pot achizitiona toate gradele militare necesare pentru membri.

Pentru toate institutiile posibile

In primul rand, aceste grade militare si insemnele se gasesc pentru toate institutiile, motiv pentru care va fi imposibil sa nu gasesti exact ceea ce ai nevoie. Astfel, printre optiuni se numara cele propuse pentru pompieri, pentru SMURD, Politia Romana si cea de Frontiera, pentru Penitenciare, Jandarmerie, Marina Fluviala, Politia Locala, SRI si IGAV. Bineinteles, pentru fiecare dintre acestea sunt propuse toate modelele posibile, astfel incat sa ajungi imediat la produsele necesare.

Calitatea este superioara

Totodata, produsele sunt de cea mai buna calitate, ceea ce reprezinta un mare plus intrucat acestea vor putea fi folosite multi ani de acum inainte fara a-si pierde proprietatile in timp. De regula, pentru gradele militare se foloseste un fir de poliester pentru conturi, de diferite culori, iar pentru suport raportul este de 65% bumbac si 35% poliester. La capitolul aplicare exista mai multe optiuni, iar printre acestea putem aminti coaserea directa, optiune aleasa, de regula, pentru uniforme, pe cand pentru haine se pot alege scaiul sau velcro.

Orice functie

Aici putem aminti de orice functie, de la ofiterii pentru politie, la subofiteri, subcomisari, comisari, comisari sefi, plutonieri, sergenti si nu numai. Fie ca ai avansat in functie si ai nevoie de o astfel de emblema, fie ai pierdut una, intotdeauna se gasesc solutii, iar aici esti pe maini bune.

Preturile sunt bune

In plus, nici preturile nu sunt deloc ridicate, fiind accesibile pentru toate buzunarele, iar acestea variaza in functie de produsul pe care il alegi, de la 10 lei pentru emblema coifura pentru subofiteri politie si pana la 70 de lei pentru trese maneca pentru comisari.

Nu mai pierde timpul

Nu are rost sa pierzi timpul prin magazinele obisnuite cand produsele pe care le cauti se afla la numai cateva click-uri distanta, ocazie cu care vei ajunge sa faci economii considerabile de timp la fiecare comanda.

De ce sa cumperi online

Pentru ca Grade Militare este un magazin online te bucuri si de multe alte avantaje, incepand de la faptul ca se asigura transport gratuit prin curier in toata tara la orice comanda in valoare de peste 100 de lei, iar la fiecare 20 de produse comandate, vei primi unul gratuit. Totusi, este bine de stiut ca produsele nu pot fi comandate la bucata, ci doar in cantitati mai mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *