Indiferent de anotimpul in care ne aflam, rochiile reprezinta un articol vestimentar care poate fi purtat oricand. De asemenea, chiar daca stilul tau este unul elegant sau casual, poti purta rochii care sa fie in conformitate cu acest stil. De aceea, cumpararea de rochii en gros este o alegere ideala pentru a avea o garderoba prin care sa te poti exprima si sa beneficiezi de preturi avantajoase. La OutletStock gasesti o gama variata de asemenea produse, dar si altele.

Cum sa alegi o rochie?

Indiferent de forma corpului pe care o ai, rochiile sunt versatile, confortabile si te poat scoate din tipare. Dar primul pas este sa iti identifici forma corpului tau. Majoritatea femeilor se încadreaza intr-una din cele patru categorii: in forma de para, in forma de clepsidra, in forma de mar si in forma atletica. Dupa ce ti-ai dat seama de forma ta, urmatoarea etapa este potrivirea tipului tau de corp la rochia, stilul si croiala perfecta. Dupa ce vei consulta magazinul online OutletStock vei observa ca sunt nenumarate variante din care sa iti alegi rochiile perfecte pentru tine. Asadar, sunt cateva aspecte cheie de care trebuie sa tii cont.

Silueta para

Unul dintre cele mai importante lucruri in cazul in care ai o silueta para sa ai in vedere talia. Astfel, ai nevoie de o rochie care sa puna accentul pe talie. Un al doilea aspect este decolteul. Un decolteu deschis sau in V te ajuta sa iti alungesti aspectul general, creand iluzia de a fi mai inalta. De asemenea, poti crea iluzia unei stiluete tip clepsidra, adaugand mai mult volum ( cu ajutorul unei mansete sau a unei maneci bufante) in parte superioara a corpului. Acesta modificare va echilibra corpul inferior. 

Silueta clepsidra

Acest tip de silueta este bine echilibrata, iar rochiile tare pot reflecta acest lucru. Astfel incat, o rochie perfecta pentru tine trebuie sa iti accentueze formele corpului si sa urmeze linia corpului. In privinta decolteului, poti lua in considerare un decolteu in V.  Decolteele inguste iti subtiaza bustul, pastrand un aspect echilibrat. Iar un decolteu mai jos, te va ajuta sa atragi atenti asupra taliei inguste. 

Silueta mar

In cazul siluetei mar, te va ajuta o rochie care atrage atentia doar pe partea superioara ca corpului tau. Decolteurile in V vor atrage atentia asupra taliei tale si iti vor oferi un aspect magulitor instantaneu. Daca doresti  in schimb sa atragi atentia asupra picioarelor, atunci poti lua in considerare o rochie mai scurta.

Silueta atletica

Daca ai acest tip de silueta, poti sa creezi un efect de clepsidra. Astfel, rochiile cu drapaj, rupere sau cele care inchise in jurul taliei te poat ajuta sa te joci  cu formele corpului. De asemenea, poti lucra cu volumul si unghiurile unei rochii pentru a te ajuta la echilibrarea corpului superior cu soldurile inguste. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *