Specialistii britanici de la AutoExpress au alcatuit un top al celor mai populare branduri de masini in 2017, iar primele trei pozitii sunt ocupate de Lexus, Skoda si Kia. Divizia de lux a producatorului japonez Toyota, Lexus se remarca prin design-ul autoturismelor sale, dar si prin fiabilitatea motoarelor. In plus, acestia nici nu instaleaza motoare Diesel pe modele, astfel incat mediul inconjurator nu este la fel de poluat, castigand simpatia soferilor pe aceasta cale.

Design-ul futurist al unor modele precum RX a ajutat ca Lexus sa iasa pe prima pozitie in acest top, proprietarii fiind foarte incantati de alegerea facuta. Si calitatea este impresionanta, oferind scaune foarte confortabile, un interior plin de tehnologie, insa si motoare hibrid ce implica un consum foarte scazut de combustibil.

Skoda

Si Skoda este un brand tot mai apreciat, care a obtinut scoruri grozave la toate categoriile, iar modelul Superb este cel mai apreciat din 2017, conform unui chestionar intocmit de cei de la AutoExpress. Consumul de carburant al modelelor sale sunt foarte scazute, insa nici intretinerea nu va atrage batai de cap pentru proprietari, acestia fiind intotdeauna multumiti de deciziile luate. Alte puncte cheie pentru Skoda sunt sistemul de navigatie si securitatea, insa nu trebuie omisa nici practicalitatea, criteriu care este foarte competitiv in acest an, iar portbagajul spatios de 625 de litri al modelului Superb a adus o bila alba. De asemenea, acestia nu au avut nici un criteriu la care sa nu fi obtinut punctaje apreciabile, astfel ca anul 2018 promite ca aduce noi imbunatatiri.

Kia

Brandul asiatic s-a situat pe locul trei al podiumului si se remarca prin tehnologia pusa la dispozitia soferilor pe toate modelele sale. Un alt mare plus este confortul asigurat la interior, indiferent de clasa, alaturi de spatiu suficient si o buna vizibilitate. Practicalitatea este cea care a atras scoruri generoase intrucat soferii au ramas impresionati de flexibilitatea scaunului, spatiului asigurat in portbagaj si a functiilor prietenoase cu copiii solar san diego. Singurele minusuri au fost inregistrate la motoare, intrucat acceleratia nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor soferilor, insa si cutia de viteze poate fi imbunatatita, alaturi de consumurile de carburant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *