Serviciul de colantari auto a devenit tot mai popular in ultimii ani intrucat numerosi soferi au constat ca aceasta varianta reprezinta o alternativa la vopsirea traditionala, ce implica costuri mult mai accesibile, insa aduce si cateva avantaje importante. Pe piata se gasesc nenumarate tipuri de folii, iar cele mai rezistente dintre acestea promit o durata de viata chiar si de 10 ani, fara a fi afectate de precipitatii sau de temperaturile extreme, incepand de la -50 pana la peste 100 de grade.

Mai multa protectie

Cine alege colantari la AutoPrint se bucura si de faptul ca foliile folosite protejeaza vopseaua si nici nu lasa urme atunci cand se indeparteaza. Totodata, exista si autocolante transparente, fiind speciale pentru protectie, iar pe aceasta cale se pastreaza vopseaua originala in cele mai bune conditii. De asemenea, acestea protejeaza masinile si de zgaraieturile inevitabile din parcari, iar cand apar astfel de situatii, este suficienta inlocuirea foliei de pe elementul de caroserie respectiv.

Usor de aplicat

Procedura nu este deloc complicata, in special cand este efectuata de catre specialisti, iar acestia dispun de un spatiu optim, astfel ca e nevoie de circa 10 sau 15 minute pentru a colanta un element de caroserie si cateva ore pentru a fi gata un autoturism.

Preturi mici

Poate unul dintre cele mai importante avantaje de care se bucura cei care apeleaza la colantari la AutoPrint este faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind mult mai mici decat in cazul vopsirii aceleiasi masini. Asadar, pentru un autoturism de dimensiuni medii, tariful este de circa 1.000 de lei, insa poate sa creasca in functie de autocolantul ales, in timp ce vopsirea implica minim 4.500 de lei. In plus, clientii se bucura si de nenumarate posibilitati de personalizare, care nu ar putea fi puse in aplicare in cazul vopsirii obisnuite. Online blog article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *