In ziua de azi sunt populare mai multe optiuni de marketing, insa cele mai multe implica costuri ridicate si nici nu aduc o garantie a numarului de clienti atrasi, dar exista si optiuni mult mai simple, care pot fi foarte eficiente. Una dintre cele mai grozave idei este optarea pentru inscriptionari auto, intrucat preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar avantajele sunt nenumarate.

Costuri minime

Tarifele se calculeaza in functie de dimensiunile alese, insa de multe ori nici nu depasesc pragul de 100 de lei, aceasta fiind o idee grozava pentru firmele care detin flote de masini, insa si pentru autocare, camioane si nu numai.

Usor de aplicat

Un avantaj important e reprezentat de faptul ca procedura e foarte usor de pus in practica, cateva ore fiind suficiente intotdeauna. Cu alte cuvinte, clientii pot lasa masina dimineata si o pot prelua cateva ore mai tarziu, intregul proces fiind foarte simplu si comod, iar inscriptionarea se poate face pe orice element de caroserie, de la luneta, la portiere, capota sau spoilere.

Durata de viata

Autocolantele folosite sunt de mai multe tipuri, insa majoritatea promit o lunga durata de viata, chiar si de peste 5 ani, timp in care masinile pot fi expuse la precipitatii sau conditii meteo mai putin prietenoase. Mai mult, autocolantele nu vor fi afectate nici daca autoturismele sunt duse la spalatorie, prezentandu-se in conditii optime.

Nenumarate idei

In plus, clientii au posibilitatea de a-si pune in aplicare cele mai creative idei, intrucat cele mai inedite sunt, de altfel, si cele mai atractive, fie ca este vorba despre logo-ul companiei, diferite mesaje, oferte si nu numai. Pe aceasta cale, masinile inscriptionate vor fi mult mai vizibile in trafic, atat in randul celorlalti soferi, cat si al pietonilor, aceasta fiind o forma foarte accesibila de a face publicitate mobila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *