Orice companie trebuie sa gaseasca diferite modalitati prin care sa se dezvolte constant si sa tina pasul cu cerintele pietei, iar orice domeniu este din ce in ce mai competitiv, motiv pentru care doar cei mai buni pot face fata. Astfel, poti sa te interesezi de certificatele ISO care sunt recunoscute la nivel international, motiv pentru care nu trebuie sa lipseasca din portofoliul unei companii. Bineinteles, standardele pot fi de diferite tipuri, iar unul dintre cele mai comune este cel 9001, ce poate fi obtinut cu ajutorul celor de la Sicert.

Ce presupune?

Acesta are in vedere calitatea serviciilor si produselor oferite, fiind unul de baza, esential pentru orice companie, indiferent de domeniul in care opereaza. Certificatul presupune adoptarea unui cod deontologic prin care sa fie respectate anumite etape din cadrul procedurilor efectuate, iar pentru ca fiecare pas este monitorizat de catre specialisti, se cauta diferite modalitati de imbunatatire. In plus, este important de stiut ca acest certificat este imbunatatit la fiecare 5 ani, astfel incat sa fie in tema cu noutatile, iar pentru ca ultima varianta este din 2015, urmatoarea versiune va aparea in 2020.

Venituri mai mari

Pentru ca angajatii lucreaza mult mai eficient, este de la sine inteles ca vor genera si venituri mai mari prin activitatea desfasurata, insa se controleaza si toate costurile din interiorul companiei pentru a fi mai simplu sa se reduca cele inutile.

Diferite oportunitati

Avand in vedere ca cine alege 9001 la Sicert va fi organizata dupa un standard fix, care este cunoscut la nivel mondial, companiile vor avea acces si catre noi piete, atat pe plan national, cat si international, iar acest tip de certificat va fi vazut ca o dovada a profesionalismului dobandit, chiar si atunci cand se doreste participarea la licitatii din UE, unde limitele impuse sunt foarte stricte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *