Dacă ești o persoană în vârstă și ești în căutarea unor cămine private care să îți ofere cele mai bune condiții de trai, Sky Angel este răspunsul, respectiv locul potrivit. În cadrul complexului nostru vei putea petrece o perioadă de timp limitată sau definitivă, în funcție de propriile preferințe eurasiatr, alături de echipe profesionale care să îți ofere îngrijirile necesare, dar și servicii de calitate superioară. De asemenea, vei regăsi un mediu plăcut, liniștit, unde poți avea parte de activități împreună cu restul bătrânilor, de plimbări, excursii și nu numai. Te așteptăm cu pachete foarte avantajoase, la prețuri accesibile pentru a te bucura de condiții de trai foarte bune.

Profesionalism și dedicare

Echipa de la Sky Angel oferă o atenție deosebită tuturor persoanelor vârstnice care locuiesc în complexul nostru, întrucât profesionalismul, dedicarea și implicarea sunt printre principalele aspecte care ne caracterizează. Aici vei avea parte de o atmosferă foarte primitoare, într-un mediu liniștit, alături de specialiștii noștri pregătiți să îți ofere cele mai bune îngrijiri.

Serviciile necesare

Oferim o gamă completă de servicii de care poți beneficia, de la ofertele de cazare pe perioadă definitivă sau limitată, până la supravegherea permanentă a persoanelor care urmează un tratament pentru diverse afecțiuni. Totodată, dispunem de servicii de cosmetică sau de îngrijire personală, servicii de asistență medicală asigurată de către cei mai buni medici, dar și servicii de întreținere și curățenie generală a camerei. La Sky Angel vei avea parte de mic dejun, prânz și cină asigurate, mesele fiind preparate în propria bucătărie din alimente provenite din locuri sigure. Evenimentele nu vor lipsi din cadrul căminului nostru și aici putem aduce în vedere organizarea activităților de zi cu zi, participarea activă a personalului, organizarea unor excursii la cerere, dar și organizarea inedită a evenimentelor speciale.

Dotările căminului

Pe lângă nenumăratele servicii pe care le punem la dispoziție, avem în vedere și o multitudine de dotări ale complexului nostru, precum camerele cu internet, televizor și telefon, livadă cu pomi și grădină cu legumele proprii, accesul fără plată la pescuit deoarece dispunem de un lac, bibliotecă cu nenumărate volume din literatură, dar și spațiu mare pentru plimbările în aer liber.

Diverse avantaje

De asemenea, Sky Angel poate fi locul ideal în care să îți petreci timpul, întrucât avem în vedere diverse avantaje ale complexului, care constau în localizarea la o distanță de 15 km față de capitală pentru a oferi liniște, departe de orașul aglomerat, construcția cu capacitate mare, gândită de către specialiști sau camerele amenajate complet și foarte modern. Totodată, prețurile se dovedesc a fi foarte accesibile și oferim posibilitatea de a beneficia de promoții pe parcursul anilor.

Contactează-ne imediat

Astfel că pentru a afla mai multe detalii și informații, echipa noastră este gata să îți ofere cele mai bune soluții, întrucât tot ceea ce trebuie să faci este să ne contactezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *