Magazinul online Brodara.ro si-a inceput activitatea inca din anul 2008, iar primele lucrari de broderie realizate au fost de aplicare de broderie si embleme direct pe materialul textil, cu ajutorul unei singure masini de brodat semi-profesionale. Astazi, cand tehnologia de productie a avansat atat de mult, suntem si noi in fata unui moment in care am lasat noile masinarii sa ne vina in sprijin si sa ne faciliteze procesele de productie, iar totul a avut succes. A-i multumi pe clienti este principalul nostru obiectiv, iar pe site-ul Brodara.ro am primit fiecare comanda ca pe o provocare careia am incercat sa ii raspundem cu profesionalism, promptitudine si dedicare. Cerintele clientilor nostri au fost litera de lege dintotdeauna, iar succesul nu a intarziat sa apara, reusind sa suplimentam necesarul de utilaje performante noi, eficiente si cu capacitate de productie foarte mare. Toate veniturile pe care le-am incasat de-a lungul anilor le-am investit in masinarii de calitate si personal profesionist. Brodara.ro nu este doar un magazin online, ci si un proiect de suflet pe care il imbunatatim in permanenta.

Portofoliul de clienti pe care am reusit sa il formam de-a lungul anilor ne-a adus atat clienti din tara, cat si din tari precum Franta, Italia, Spania, Austria, Germania, Anglia si chiar Republica Congo. De asemenea, ne-am extins si gama de servicii de broderie oferite prin productia de grade militare, grade profesionale si insemne oficiale, ceea ce ne onoreaza si ne responsabilizeaza pe mai departe.

Mai mult decat atat, beneficiul major pe care l-a adus existenta magazinului online Brodara.ro este ca am putut sa ne eficientizam procesul de productie, dar si sa reusim sa ne facem cat mai vizibili in aceasta industrie, unde concurenta este una destul de mare. Totusi, datorita manierei de lucru profesionaliste si calitatii produselor pe care le comercializam, Brodara.ro a castigat teren in fata multor companii de acelasi profil.

Cu ajutorul Brodara.ro reusesti sa te remarci usor atat ca om obisnuit, cat si ca firma care alege serviciile noastre. Apeland la Brodara.ro ai posibilitatea de a fi unic prin ceea ce porti.

Broderia confera rezistenta sporita in fata procesului de  spalare sau a factorilor care afecteaza , de cele mai multe ori, alte tipuri de decoratiuni textile, fapt ce se datoreaza unui nivel de calitate ridicat al acestui procedeu de personalizat confectii textile si nu numai. Imaginea obiectului brodat atinge cote inalte, in timp ce impactul vizual creat este unul special si cu capacitate de a ramane imprimat in ochii privitorului mult timp. De asemenea, ne recomanda si costurile reduse pe care le avem la comenzile pe Brodara.ro, iar tu reusesti sa ai parte de o investitie corecta pe termen lung, atingandu-ti obiectivele majore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *