Nu exista niciun dubiu cu privire la faptul ca apa potabila colectata direct de la sursa nu poate fi egalata de nicio alta varianta prelucrata industrial. Desi poluarea masiva din ultimii ani a condus la deteriorarea fantanilor existente si a celorlalte surse de apa naturala, echipa Foraje Puturi isi desfasoara activitatea in vederea gasirii celor mai eficiente si moderne solutii de a reatinge caitatea apei de odinioara. Realizam asadar, in conditii de maxima siguranta, foraje pentru fantani de apa potabila, in zone propice, pentru a garanta rezultatele dorite pentru perioade indelungate.

Descopera puritatea incontestabila a apei de izvor

Apa curenta provenita de la centrele publice de epurare sau chiar cea imbuteliata care se gaseste in magazine nu reusesc sa se aproprie de proprietatiile impresionante ale celei naturale, colectate direct din pamant. Acest lucru este cauzat de numeroasele procese chimice la care este supusa si care, in timp, conduc la diminuarea calitatii, in final rezultand o substanta slaba in saruri si minerale vitale. Cu toate acestea, mai exista inca solutii de a ne putea bucura de sursele naturale si acestea se materializeaza in forarea de fantani de apa potabila in locuri in care izvoarele permit acest lucru.

Cum se realizeaza un put de apa potabila?

Construirea de fantani pentru apa potabila este un proces extrem de complex ce presupune numeroase etape. In primul rand, depistarea zonelor care pot fi exploatate in directia dorita reprezinta cel mai important pas. De acesta depinde reusita intregii lucrari cat si calitatea apei ce va rezulta dupa. Astfel ca, este foarte important sa se faca numeroase teste pe mai multe mostre pentru a avea garantia ca nu este contaminata si nici nu prezinta alte riscuri.

Ulterior, procesul tehnic este similar ca in cazul oricaror alte tipuri de foraje. Se recurge la sapaturi si operatiuni de izolare si consolidare a putului. Mai apoi, se trece la constructia corpului propriu zis al fantanii, urmand ca in final sa se recurga la actiuni de filtrare si eliminare a tuturor urmelor de nisip, noroi sau alte impuritati.

Cine poate beneficia de serviciile noastre?

Ne deplasam acolo unde este nevoie de noi, preluand lucrari oriunde in tara, fara exceptie. Datorita anilor de experienta pe care ii detinem, dar si tuturor mecanismelor si echipamentelor de ultima generatie de care dispunem, reusim sa furnizam servicii la cele mai inalte standarde de calitate, intr-o perioada cat mai scurta.

Cu toate acestea, desi prestam activitati foarte complexe, reusim sa mentinem costurile la cele mai mici valori de pe piata, pentru a ramane partenerii ideali ai tuturor celor ce isi doresc sa se bucure de calitatea apei naturale.

Apa inseamna viata si, de aceea, prin serviciile pe care le oferim, noi, echipa Foraje Puturi, facem tot posibilul sa restabilim legatura om-natura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *