Daca esti in cautarea unei solutii optime pentru pardoseala ai putea sa te orientezi catre un covor antiderapant, care se dovedeste a fi ideal in mai multe conditii si care promite nenumarate avantaje, astfel, impreuna le vom descoperi pe cele mai importante dintre acestea pentru a-ti fi mai usor sa iei cea mai inspirata decizie. Aceasta se dovedeste a fi o solutie foarte buna in mai multe medii, de la diferite institutii, pana la scari exterioare, unde riscul de alunecare este crescut, dar si pentru drumuri de acces, in curti, dar si pentru terase sau foisoare, alaturi de pasarele si nu numai.

Mai multe plusuri

Principalul rol acestui covor antiderapant este acela de prevenire al alunecarilor, iar prin intermediul sau se pot urca in siguranta si pantele, dar aduce si un plus de protectie pentru diferite tipuri de pardoseala. In acelasi timp, datorita aspectului sau prietenos, aduce un plus la capitolul estetic in orice zona in care se instaleaza, iar prin intermediul sau nici nu mai este nevoie de apelarea la presurile de intrare care nu sunt deloc atractive. Totodata, acest covor se dovedeste a fi ideal si in cazul scarilor metalice, fie la intrarea in orice spatiu si absoarbe cu brio toate socurile.

Durabilitate

Acest covor este confectionat dintr-un cauciuc de calitate, motiv pentru care se prezinta in cele mai bune conditii de-a lungul timpului si promite o durata de viata mai mult decat satisfacatoare, motiv pentru care aceasta este o optiune care merita luata in calcul in toate situatiile. Covorul oricum este rezistent la apa, insa acesta are avantajul ca nu permite trecerea apei, dar nici nu retine umezeala, fiind ideal intr-o multime de contexte, atat in spatiile interioare, cat si cele exterioare.

Personalizare

Clientii au la dispozitie mai multe posibilitati prin care sa personalizeze acest covor astfel incat sa se ridice intotdeauna la nivelul asteptarilor si sa fie indeplinite cerintele estetice ale tuturor. Paleta de culori este suficient de vasta, iar covorul se va aranja in diferite moduri, pentru a se adapta la orice mediu in care se doreste instalarea sa. Nu trebuie omis nici faptul ca exista posibilitatea de adaugare a unor piese din cauciuc, care sa nu strice aspectul, pentru ca toate colturile sa fie legate intre ele si acest covor sa se aseze perfect oriunde.

Costuri minime

Un alt avantaj important al acestui covor antiderapant este reprezentat de costurile minime implicate, raportul calitate – pret fiind un adevarat avantaj. Tarifele sunt calculate in functie de fiecare proiect in parte, insa acestea sunt accesibile, iar in raport cu beneficiile aduse sunt modeste. Acesta poate fi ales direct in role de pana la 10 metri, fie se poate achizitiona partial, in functie de necesitatile fiecarui client.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *