Se apropie cu pasi repezi botezul copilului tau si inca nu ai apucat sa cumperi hainutele? Nu trebuie sa iti faci griji pentru ca gasesti haine botez la Andini, atat pentru fetite, cat si pentru baieti, motiv pentru care ajungi sa faci economii importante de timp si nici nu mai alergi prin magazine dupa ele. Cu alte cuvinte, Andini este magazinul online la care poti apela oricand cand te ocupi de organizarea unui botez, fie doar cand esti un invitat si ai nevoie de un cadou inspirat. Gama este foarte variata, pentru toate nevoile si preferintele, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care merita sa accesezi site-ul oricand iti doresti.

Pentru fetite

In cazul fetitelor lucrurile sunt destul de clare, intotdeauna se aleg niste rochite sau niste body-uri, iar acestea pot fi completate cu diferite accesorii, de la cercei, bratari sau lantisoare, alaturi de botosei.

Pentru baietei

De regula, pentru baieti sunt propuse diferite costumase care sunt inspirate din diferite contexte, fie din desene animate, din filme, din carti, iar totul tine de preferinte, dar si de tema abordata in cadrul evenimentului.

Culorile potrivite

Nu sunt impuse limite la capitolul culori la fel ca inainte, cand se aprobau doar hainutele albe care simbolizeaza puritatea, motiv pentru care parintii si nasii se bucura de mai multa libertate din acest punct de vedere. Asadar, se prefera nuantele cele mai deschise, atat in cazul fetitelor, cat si al baietilor, iar toate acestea pot fi descoperite aici la Andini.

Cele mai bune materiale

Trebuie sa se tina cont de perioada in care se organizeaza botezul pentru ca si hainutele trebuie adaptate fiecare sezon in parte. Cu alte cuvinte, oricand se prefera fibrele naturale pentru a aduce tot confortul necesar, insa in lunile de vara, atunci cand temperaturile sunt foarte ridicate sunt ideale matasea si satinul, pe cand toamna si iarna nu se va da gres niciodata cu bumbacul. Fibrele sunt foarte comode, placute la atingere, cei mici se vor simti grozav purtand costumele, motiv pentru care parintii scapa de o grija importanta, iar intreaga atentie va putea fi acordata copiilor.

Preturi foarte bune

Nu in ultimul rand, cele mai multe persoane se vor orienta catre tarifele cele mai accesibile, chiar daca acestea aduc, de regula, o calitate inferioara, insa astfel de probleme nu sunt intalnite la Andini cand se aleg haine botez. Preturile sunt foarte prietenoase, astfel ca oricine isi va permite achizitionarea celor mai grozave optiuni pentru cei mici. De obicei, sarcina de achizitionare a hainutelor pentru cei mici revine nasilor, insa si parintii se pot implica pentru a fi pe deplin multumiti si pentru a fi siguri ca totul se potriveste pana la cele mai mici detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *