Rozatoarele reprezinta o problema mai delicata care poate interveni in orice spatiu, atat in apartamente, cat si la case, astfel ca este esential sa fie luate masurile adecvate in cel mai scurt timp. Scapa de soareci simplu, apeland la specialisti, pentru ca acestia dispun nu numai de cunostintele necesare, ci si de echipamentele potrivite si cele mai eficiente substante, in concentratii ridicate, care nu sunt accesibile in magazine persoanelor fizice. De regula, aceste rozatoare isi fac cuiburi in gospodariile noastre primavara si toamna atunci cand hrana este mult mai limitata, insa si in sezonul rece cand cauta caldura.

Pe cont propriu

Cele mai multe persoane apeleaza la diferite modalitati pe cont propriu pentru eliminarea problemei si exista cateva solutii in acest sens, insa niciuna nu este la fel de eficienta precum tratamentul efectuat de catre specialisti. Sobolanii sunt niste specii destul de inteligente, care au capacitatea de a se adapta la diferite medii si pot evita si multe capcane. Multe dintre acestea sunt mecanice sau cu arc si se plaseaza putina mancare drept momeala, insa chiar daca tehnica e foarte simpla si accesibila, pe aceasta cale poate fi prins numar redus de sobolani.

O alta modalitate este apelarea la otrava, insa aceste substante chiar daca pot fi eficiente, in acelasi timp sunt si foarte toxice, motiv pentru care trebuie folosite cu atentie. Lipiciul este o alta idee la care apeleaza multe persoane, insa este complicat atunci cand sobolanii mor in locuri dificil accesibile, intrucat emana un miros neplacut si pot reprezenta o atractie pentru animalele de companie.

Specialisti

In schimb, poti scapa de sobolani mult mai simplu cu ajutorul specialistilor, care se adapteaza la fiecare situatie in parte, pentru a fi cat mai eficienti, iar cei de la Pest Control din Bucuresti reprezinta un bun exemplu in acest sens, fiind foarte profesionisti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *