Pentru ca domeniul constructiilor se afla intr-o continua dezvoltare, periodic apar noi solutii pentru diferite situatii, care aduc numeroase avantaje si se preteaza in mai multe conditii. De exemplu, aici la DHN oricine poate alege linoleum PVC care reprezinta o decizie foarte inspirata intrucat acest tip de pardoseala se dovedeste a fi ideal in cateva situatii. Pentru ca design-ul este important in toate situatiile, acest tip de pardoseala este recomandat si aduce in plus o curatare facila datorita faptului ca nu exista unghiuri drepte la intalnirea cu peretele. De asemenea, nu exista rosturi unde poate sa se adune mizeria, este absorbant, iar imbinarea linoleumului se face cu usurinta, cu ajutorul procedurii de termosudare.

Mai mult, acesta e foarte rezistent si nu permite alunecarea, asigura o lunga durata de viata, nu intretine dezvoltarea bacteriilor si poate fi personalizat in diferite moduri intrucat e disponibil intr-o paleta larga de culori, dar si modelele difera.

Ideal in mai multe situatii

Aici la DHN oricine poate alege linoleum PVC si cu toate ca acesta, de cele mai multe ori, este recomandat in cazul institutiilor medicale, podeaua se preteaza si in diferite alte locuri, precum unitati de invatamant, sali de sport sau de dans, spatii de birouri, dar si in hoteluri, pensiuni, restaurante, baruri, cluburi, cafenele sau centre comerciale, depozite, chiar si mijloace de transport sau locuinte.

Versatilitate

Cu alte cuvinte, acest tip de podea este foarte versatila si pentru ca se poate personaliza in toate modurile, va indeplini cerintele estetice ale tuturor clientilor. In plus, costurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind mult mai mici decat alte variante, motiv pentru care clientii vor fi pe deplin multumiti si din acest punct de vedere. Nu in ultimul rand, procedura de instalare e foarte simpla si rapida, motiv pentru care se va desfasura in cel mai scurt timp.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *