Companiile au la dispozitie nenumarate modalitati de promovare a produselor si serviciilor, insa putine dintre acestea sunt dispuse sa aloce bugete semnificative, motiv pentru care majoritatea prefera cele mai accesibile solutii. Asadar, aici la ColantariDesign este propus un serviciu tot mai popular, acela de inscriptionare a masinilor care este ideal in cazul firmelor ce dispun de o flota de autoturisme.

Usor de pus in practica

Principalul avantaj e reprezentat de faptul ca procedura e simpla si sunt de ajuns numai cateva ore in acest sens, astfel ca in decurs de o zi pot fi inscriptionate mai multe autoturisme. Atat portierele, capota, luneta, spoilerele, toate sunt reprezinta un loc ideal pentru inscriptionare intrucat sunt vizibile, astfel ca pot fi observate cu usurinta atat de catre ceilalti soferi, cat si de pietoni.

Cele mai bune preturi

In acelasi timp, preturile sunt foarte prietenoase, iar cu un buget de numai cateva sute de lei pot fi inscriptionate mai multe masini. Bineinteles, tarifele difera de la un caz la altul, in functie de dimensiuni si nevoi, insa sunt mai accesibile decat oricare alta modalitate de promovare a produselor si serviciilor.

Solutii ideale

Cele mai creative idei vor fi cele mai atractive pentru public, motiv pentru care clientii au ocazia de a-si pune in valoare creativitatea, fie prin diferite citate, promotii, oferte, logo-uri si nu numai. Tot aici la ColantariDesign lucreaza si echipe bine pregatite si capabile sa multumeasca pana si pe cei mai pretentiosi clienti.

Durata de viata

In functie de tipul de autocolant ales, acestea pot rezista in conditii optime mai multi ani, timp in care masinile pot fi duse la spalatorie si nu vor fi afectate de precipitatii sau conditiile meteo mai putin favorabile. Cu alte cuvinte, inscriptionarea masinilor este dedicata tuturor companiilor, indiferent de bugetul disponibil sau de domeniul de activitate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *