Pentru cele mai multe femei, ritualul bine pus la punct de infrumusetare, ingrijire si relaxare presupune atat o multitudine de produse, dar mai ales un interval considerabil de timp dedicat in exclusivitate propriei persoane. Totusi, desi toate aceste lucruri pot parea o pauza binemeritata de la rutina cotidiana, nu de putine ori chiar procedurile care ar trebui sa ne faca sa ne simtim mai frumoase sunt si cele care ne aduc un grad mai mic sau mai mare de disconfort. Indeosebi atunci cand facem referire la metodele de indepartare a firelor nedorite, taierea, smulgerea sau eliminarea prin substante chimice vine de cele mai multe ori la pachet cu iritatii, inrosirea pielii si probleme de ordin dermatologic pe termen lung. Luand in considerare faptul ca tratarea tuturor aceste efecte secundare nedorite solicita timp, finante si vizite la medic, o solutie mult mai eficienta ar fi evitarea lor in totalitate cu ajutorul aparaturii pentru epilare definitiva.

Aflati totul despre ce presupune epilarea cu IPL

Multumita unui numar tot mai mare de cliente multumite de eficienta si usurinta cu care au obtinut o piele perfect neteda cu ajutorul vizitelor la salon, metoda de epilare definitiva a devenit omniprezenta, majoritatea acestor sisteme bazandu-se pe lumina intens pulsata. Ca si mecanism de actiune, abilitatea de a distruge in mod tintit foliculul de par fara a compromite stratul superficial al pielii necesita o cantitate semnificativa de melanina care sa capteze energia luminoasa emisa de aparat. In consecinta, desi persistenta rezultatelor depinde de mai multe variabile specifice fiecarei persoane in parte, puteti fi sigure ca acestea se vor mentine chiar si ani de zile. Mai mult decat atat, odata cu analizarea efectelor generate de IPL, s-a constatat faptul ca aceasta poate pune capat unei serii lungi de patologii din sfera dermato-estetica, fiind deja recomandat chiar si pentru persoanele care nu au ca scop principal utilizarea lui pe zonele cu pilozitate.

Informati-va cu privire la cele mai bune saloane

Avand filale in multe dintre marile orase din Romania, Eva Salon vine in intampinarea clientilor sai cu cea mai buna aparatura de epilare definitiva, pentru ca doamnele, domnisoarele si chiar domnii sa se declare satisfacuti la sfarsitul a doar cateva sedinte lunare. Din dorinta de a tine pasul cu cele mai noi descoperiri din domeniul dermato-esteticii, tehnologia E-light, disponibila in toate sediile, va poate ajuta sa scapati mai repede, mai eficient si cu mai putina durere de firele nedorite de pe toate zonele corpului. Alternativ, puteti alege sa va bucurati si de restul serviciilor marca Eva Salon, totul in timp ce va lasati rasfatati de personalul special instruit pentru a fi deopotriva profesionisti in domeniu si cei mai buni sfatuitori ai clientilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *